Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

14 kommentarer

 1. kongmor

  Det var dog noget af det værste vrøvl jeg længe har hørt. Man holder da ikke op med at ville være lækker og smækker bare fordi man har fået 2-4 børn?
  Op med humøret, du skal nok komme ned på en mere normal vægt igen, jeg kan varmt anbefale en idé som hedder GO. Jeg taber mig konstant og spiser 5 gange om dagen og jeg spiser ALT.. Okay ikke hvid pasta men fuldkornsvarianterne. Skriv hvis du vil vide mere!

  Og PS: jeg har også prøvet mine cowboy bukser 10 dage efter fødslen.. Hahahhahahaa… snøft. Det er bare den slags ting man ikke skal gøre.

  • …Ok… det vil JEG gerne høre om… GO!!

   For jeg sidder lige og tænker – når ens yngste barn er 9 år, så kan man vel ikke blive ved at bortforklare overvægten med post-barsels-kilo…? Eller HVA’?

   • familiendanmark

    Hvis det tager 9 år at få bugt med den her bodegavom, så går jeg ganske enkelt kold. Lad os høre om GO NUUUUUUUU! 🙂

  • Det vil jeg altså også høre mere om.

  • familiendanmark

   Nej, lige præcis. Man SKAL vel ikke være grim, bare fordi man har børn!? Vi er vist flere der er nysgerrige omkring GO 🙂

 2. Altså, glæden over børnene og øv-heden over den manglende form kan da på ingen måde sidestilles? Men jeg er ligesom dig stødt på lige netop den idé mange steder, både blandt veninder og på diverse fora rundt om på nettet – nogen gange har jeg faktisk haft en lille smule dårlig samvittighed over at glæde mig grænseløst til at få min egen krop tilbage efter fødslen (for det skal jo nok blive nemt…høhø), det er som om at hvis man siger det højt så siger man samtidig at man ville ønske at man ikke var gravid. Og det er jo bare slet ikke sådan det hænger sammen. Bum.

  • familiendanmark

   Lige præcis. Det er lidt forbudt at “brokke sig” over de gener og følger en graviditet har. Og det forstår jeg simpelthen ikke. Selvfølgelig elsker man sine børn, men hvem hulen elsker at få sønderbombet sin krop?!

 3. Jeg er helt på linje med dig. Min krop blev mærkeligt nok pænere efter graviditeten, end den nogensinde har været før. TIl gengæld er min hud helt krakeleret af tørhed, mit hår er kun pænt de første 5 timer efter et frisørbesøg og randene under øjnene så mørke, at man skulle tro, at jeg havde lagt øjenskyggen forkert. Det er bare ikke godt nok. Noget skal gøres og børn er ikke en undskyldning for at lade være.

  • familiendanmark

   Åh, det lyder sådan ca. som mit spejlbillede. Bortset fra, at min krop så absolut ikke er pænere lige nu. Mærkeligt nok, havde min første graviditet også en utrolig “happy ending” på min krop – jeg håber og beder til, at det sker igen. Fladt hår, tør hud og sorte rande er dog blevet en permanent tilstand…Er glad for, at jeg ikke er den eneste 🙂

 4. Årh jeg er på dit hold!!! Forleden kiggede min kæreste på mig- da jeg stod ved spejlet- og sagde noget a la- arhmen du kan jo bare købe en badedragt hvis vi tager afsted ( mulig ferie er i sigte) men kors hvor kunne jeg have pandet ham en… Selvom han har ret. Den her krop er desværre ikke bikiniklar her 9 mdr efter fødslen- tog 27 kilo på!!!!! Mangler kun 6 men hrmmmm hvor har kroppen ligesom ændret sig. Og ja, jeg elsker min lille dreng, men forandringerne de er virkelig svære at acceptere..

 5. Men det er sgu da en smart måde, at retfærdiggøre sine natlige møder med sukker-Sanne på, ved at give skylden på sine graviditeter:) – Og så pakke det hele ind i dårlig samvittighed til dem, der tænker fandme nej til forandret krop. Mit mål er, at folk ikke kan se, jeg er mor, når jeg er alene:)

  • familiendanmark

   Lige præcis! Og det mål der, det vil jeg da også have! 🙂

 6. Jeg kom faktisk til at se ordentligt på min krop i dag i spejlet, og må konstatere at den de sidste fire år er gået fra slank, fast og glat til slap og løs. Godt nok er mine to børn dejlige, men de er også årsagen til at jeg ikke lige får løbet en tur, fordi jeg falder om af træthed kl 20 og jeg hele dagen har 1-2 børn koblet på mig. Det er jeg sgu ikke tilfreds med, må hanke op i mig selv, når jeg engang vågner…

  • familiendanmark

   Jeg er RIGTIG glad for, at jeg ikke er den eneste, som er SERIØST træt af de mærker graviditet og børn sætter på kroppen. Hvem fa’en vil være slap og løs?! Håber du snart har energien til at “hanke op”. Lige så vel, som jeg håber, at jeg kommer i gang med at løbe, så snart det her fandens kejsersnitsar tillader det!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk