Bare kald mig Bob

End of discussion!

Villum. Sådan! Efter at have snakket frem og tilbage. Lidt mere frem. Lidt mere tilbage. Og så nåede vi begge et punkt, hvor snakken måtte have en ende. I dagevis har vi prøvet forskellige navne af, men fælles for dem alle har været, at vi har følt os dumme når vi har sagt dem. Af en eller anden grund, giver det bare ikke mening at kalde sådan en lille, sød klump for et navn. Et rigtigt menneskenavn. Det er som om at “lillebror” eller “lille bølle” passer langt, langt bedre. Lige nu i hvert fald. Men ikke når gutten en sen nattetime står med en potentiel scoring og siger: “Ja, jeg hedder så Lillebror Knudsen. A.k.a. Lille Bølle. Vil du med hjem?!”.

Det har ikke været nemt og vi har været rygende uenige. Jeg har været brændt varm på navne som Kalle, Pelle, Svenne, Theo, Lui og Asger og min mand har været varm på Nor. Intet andet. Så vi prøvede Nor af. Meget hurtigt nåede vi den konklusion, at hvis vi får brug for at kalde på Krabaten, lige så ofte som vi gør på Kongen, så mangler Nor altså en stavelse, hvis ikke vi skal ud i noget: “Nooååååår”.

Og nu hedder han så Villum. Vi snakker stadig lidt frem og lidt tilbage. Mest for at overbevise os selv om, at snakken er slut. At Krabaten er en Villum. Når Kongen så kommer syngende hjem fra vuggestuen: “Liiiille Viiiilluuuuum, tra la la” er jeg ikke i tvivl. Han er en lille Villum. Det siger Kongen selv!

18

 • Sikke et dejligt navn. Tillykke med dét!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – vi er også rigtig glade for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Sådan! så kom i frem til det, og må sige jeg er overrasket over hvor hurtigt i er blevet “enige” eller bare lidt trætte af snakken om navne. Det er da virkelig heller ikke så vigtigt lige nu hvor han går under navnet krabaten. Kan dog godt se din pointe med at han nok hellere må få et andet navn end lillebror, men en Villum blev det altså. Tillykke med det! Skal han døbes eller??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Vi er også lidt imponerede over os selv – snakken kunne have fortsat længe endnu, men som vi snakkede om: Man kender jo ikke nogen, der hedder noget, der ikke passer til dem – og så var det bare med at få “sagen” afsluttet 🙂 Niks, han skal ikke døbes. Vi “nøjes” med at navngive 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oj! Förstår att det är ett stort beslut. Jag har bara våndats över att döpa en blogg än så länge, inte en baby. Jättefint namn blev det i alla fall! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ej, hor spændende med en svensk læser – hjerteligt velkommen 🙂 Og tusind tak – vi er også rigtig glade for navnet! (Jeg tror faktisk næsten jeg var lige så lang tid om at finde et navn til min blog, som jeg var til min søn…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej. Tillykke med den lille ny, og sikke et fint navn I har fundet!! Det er helt klart det bedste af dem. Jeg giver Jer ret i det med at kalde “Nor”…Det kan man bare ikke….Flere stavelser bliver …Lille-Nor?…Tele-Nor? hihi.
  Nej godt I valgte Villum:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Mange tak. Hi hi, havde ikke tænkt på den med tele-nor – du har ret; godt han blev en Villum! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et fint navn! Vi var ret sikre på at vores store skulle hedder Noor, men så sagde alle ‘ lille Noor’ og så droppede vi det igen, for hvad hvis han blev mega stor? Eller helt vildt lille? Nå, men stort tillykke, med den lille beslutning, som virker så stor:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak – jo mere jeg får sagt navnet, des gladere bliver jeg for det. Men synes nu stadig Noor er rigtig fint – hvis bare det havde en ekstra stavelse! Og lige præcis, det holder ikke med et stort brød der hedder Noor! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så er det da bare sådan, det skal være. Villum it is. Tillykke med beslutningen (og de dermed overståede diskussioner) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak 🙂 Villum it is. Og farvel, farvel til navnediskussioner – YES!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med Villum 🙂 er sikker på at han bliver en dejlig knægt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak for det – er sikker på, at du har ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååååå fint navn til ham krabaten, det er helt sikkert det bedste af dem alle er sikker på han nok skal vokse sig helt ind i navnet og blive en rigtig lille Villum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – tror også det var godt vi valgte det. Og det er lige før, at jeg allerede har det sådan, at han bare ikke kan hedde andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Har pludselig fået “forvoldet” mig ind på din blog, og hvad finder jeg, en mor til en Villum, ligesom mig :). Min er næsten 2 år, og det var også lidt en tilfældighed at det blev Villum, efter hver at have kommet med vores lister, uden match :). Så tillykke med Villum, det er et dejligt navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Velkommen hertil 🙂 Og tak for tillykke’t. Jeg er simpelthen også bare blevet rigtig glad for navnet. Det lyder heller ikke værst, sammen med hans storebrors navn, Magne (selv om det nu egentlig slet ikke er noget vi har haft med i overvejelserne…).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare kald mig Bob