Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

8 kommentarer

 1. Kirstine

  Jeg melder mig lige til “mandemor” gruppen. Utroligt nok så er det præcis sådan en kæreste jeg ikke vil være, men med alle de bekymringer man kan have så er det bare ikke nemt. Og jeg er endda heller ikke mor 😀

  • familiendanmark

   Dejligt, at vi er flere 🙂 man kan så også sige, at de jo bare kunne lade være med at opføre sig, så man bekymrer sig 🙂

 2. Jeg gad godt møde en, der ikke var mandemor og som kunne lære mig, hvordan man lader være.

  Jeg er endda så slem, at jeg smører madpakken for ham.

  • familiendanmark

   Jeg tror du har ret. Der er bare mange, der ikke vil være ved det. Synes det er SÅ fint, det med madpakken. Det tror jeg faktisk min mand ville elske (hvis det altså ikke var fordi jeg hader at lave madpakke, og at han derfor bare får en tør klapper med, når jeg gør det….) 🙂

 3. Er en temmelig slem mandemor, der f.eks sorterer alt vasketøj op i bunker, med små sedler på toppen, hvor der står antal grader, program og hvilke skuffer der skal sæbe i. For at den arme stakkel kan vaske tøj mens jeg er på arbejde…… *lol*

  • familiendanmark

   Hi hi hi – DEN er slem. Og ret sjov! Så håber jeg ikke det stadig lykkes ham at gøre det forkert…Det ville i så fald være pinligt 🙂

 4. Det tror jeg også!!!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk