Send mere søvn

I øjeblikket undrer jeg mig over…

– Hvem der har lært min store søn at sige: “Du er en lort!”

– Hvem der i det hele taget har fortalt ham, at ordet “lort” kan bruges i alle forbindelser og tilmed være hylende morsomt samtidigt. Jeg har store problemer med at overbevise ham om, at det ikke passer (og det gør det ikke bedre, at det ca. 50% af gangene faktisk lykkes ham at bruge det på en humoristisk måde, som gør det umuligt at beholde “voksenfjæset” på…).

– Hvor meget chokolade det egentlig er fysisk muligt at indtage på én jul. Jeg har på fornemmelsen at grænsen langt fra er nået endnu, og det er skræmmende!

– Hvorfor det regner?! Vi er i december…

– Om tanken om en ny brandbil kan motivere Kongen til at stoppe med sut…

-…og hvad der egentlig skete med intentionen om, at ‘noget for noget” ikke var en del af Kongen og Krabatens opdragelse (“se, så ligger du dine sutter i sokken, og så kan det være, at NisseNiels kommer og bytter sutterne til en gave. Så har I lavet en byttehandel!)

– Om vi ikke bare alle sammen skal blive enige om, juletiden er to måneder værdig. Her har vi julet i en måned nu, men jeg kunne egentlig godt bruge to. Med fare for at blive kvalm: Julen ér virkelig hjerternes fest.

– Hvad der sker i hjernen på tre-årige børn?!?! (“Aaaargh, jeg vil ikke have flyverdragt/hue/vinterstøvler på”, “det var ikke DET jeg mente/ville have/kunne lide”,”aaargh, flyt dig, mor. Mit hjerte kan ikke være for dig!”

– Hvornår Krabaten begynder at gå selv? Han har øvet non stop i fire måneder nu. Så giv da den dreng lidt credit…

– Hvorfor mit indlæg slutter så brat og så kedeligt. Måske det har noget at gøre med, at jeg hele tiden kommer til at sidde og sove, fordi jeg er så træt, at jeg ikke tænker på særlig meget andet end julegodter…

1

  • ha ha ha:) Rigtig glædelig jul til jer og når først krabaten går så begynder han også at løbe så måske nyd det lidt endnu:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send mere søvn