Den geniale drillenisse

Send mere søvn

Hverken Kongen eller Krabaten er vilde med at sove. Det har de aldrig været. Da Kongen var helt lille, var jeg desperat efter at få ham til at sove i gennem. Min krop kan alt for godt huske præcis den måde, han skulle vugges på, tysses til og nynnes for. Missionen lykkedes da han var to. En anelse øv at tænke på nu, hvor Krabaten er et, og der dermed er et år til min genforening med min søvn. Hvis han da følger samme mønster. Det var i øvrigt ca. samtidig, at han holdt op med at sove middagslur (!!!).

Når Krabaten er faldet i søvn om aftenen har vi ca. en time til at “muge ud”, vaske op, vaske tøj og andre festligheder, før han er oppe igen. Herefter runder vi ham og hans værelse alt mellem to og ti gange inden klokken er 23.00. Resten af natten er mere uforudsigelig. Som regel vågner han klokken 5.00 og det “spændende” ligger så i, hvor meget han er oppe før det.

Kongen vågner også, men det er som regel kun én gang, hvor han vil ind i vores seng. Det kunne egentlig være hyggeligt nok, hvis ikke det var fordi, at vi har været så dumme at købe en lille seng. Krabaten kan ikke falde til ro i vores seng endnu, men når den tid kommer, er der vist ingen vej udenom en ny seng.

Jeg er meget glad for mine børn. Men jeg er fandeme træt af at se på dem om natten.

1

  • Det kan jeg s.. godt forstå!! Søvn betyder SÅ meget. Og det gør aftener med voksentid egentlig også, så jeg krydser fingre for, at det bliver bedre…SNART!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den geniale drillenisse