En efterårsvinterdag

Den geniale drillenisse

Hr. Nissevis var virkelig velkommen her. Mest fra Gemalens og min side af. Vi gik ret meget op i, at vi skulle have en ægte drillenisse boende en dag:

Mig til Kongen: “Glæder du dig til at få Nissevis med hjem?”

Kongen: “….”

Mig:”Bliver det spændende at se, hvad han finder på at lave, fniiiis?”

Kongen:”….”

Mig:”Ja altså, jeg glæder mig ret meget til at få ham med hjem!”

Kongen:”Prøv lige at se der!”

Mig: “Bliver det ikke bare spændende, hva’, hva’, hva?!?!”

Kongen:”….”

Og det blev spændende. Hr. Nissevis tryllede både lyserød og blå mælk, holdt havregrynsfest i sofaen med lysende snemand og plysset julemad, fyldte en skål med julekage og grødris til sig selv, viklede Kongens værelse ind i toiletpapir, fyldte vinterstøvlerne med klementiner, åbnede låger i Kongens julekalender og holdt nissenattefest med Kaj og Andrea og masser af julekager på Kongens værelse. Og nårh ja, så sluttede han af med at skrive et “M” og et “V” med lyskæden udenfor, for Kongen og Krabatens navne. Gemalen og jeg gik – meget vant – i barndommen igen, og brainstormede over “nisseløjer” inden Nissevis’ besøg. Ok, vi blev ret grebet af det, og begejstringen fik ny energi, hver gang vi så Kongens overraskede ansigtsudtryk og måbende mund.

Fremragende at Krabaten skal gå i samme børnehave som Kongens engang. Så kan vi pt. se frem til ca. fire år mere i hr. Nissevis’ selskab. Det bliver nisse-mig sjovt.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En efterårsvinterdag