Hvad laver jeg?

Bloglovin’

Jeg er bagud teknisk. Og har (pinligt nok) aldrig vidst hvad GoogleReader var. Én ting har jeg dog forstået, og det er, at alle bloggere pt. opfordrer til, at man følger dem via Bloglovin’. Derfor gør jeg også. Tak.

4

 • Det ved jeg altså heller ikke, hvad er – men bruger til gengæld Bloglovin’ dagligt, og det er da helt genialt og ikke mindst nemt, så måske det er nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg har i hvert fald også besluttet mig for, at det er nok…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal du ikke være ked af, jeg anede det heller ikke, før nogen skrev at det lukkede.. Så tænke jeg “øhm okay, men hvad er det…?” Så læste jeg lidt op på det, og er ikke helt sikker på, jeg stadig helt forstår det.. Men jeg forstod så meget, at man skal læse blogs på en anden måde – så har skyndt mig, at tilmelde mig alle dem, jeg plejer at følge via blogspot-forsiden (fordi jeg regner med, at det er google reader?) på Bloglovin’ – vil jo ikke gå glip af noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Er glad for at vi er flere mindre teknik-begavede her i cyberspace 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver jeg?