Dagens kamp afblæst!

NU må man godt!

Jeg SKAL have fat i dette adventssæt fra Kähler. Basta!

2 mdr. til jul. Jeg taler efterhånden dagligt om gaver, julekager, nisser og pynt, i håbet om at min søn vil blive ramt af samme julekuller som jeg selv har tendens til. På en måde er det mere legalt hvis man er barn. Også selvom man kun er to år, og ikke aner hvad jul er. Så NU har mor her fablet hele morgenen om, at der skal købes overraskelser i dag, og kongen smilede så fint og gentog “overraskelser til mama” – og derfor ved jeg, at han ikke kan leve uden at få en pakkekalender, så det skal han selvfølgelig have, og den skal laves i dag – for nu kan mor bare ikke vente længere!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4139203/?claim=93aq2dqxtx4″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens kamp afblæst!