Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. Mmmm mørbradgryde, det kunne jeg godt lige klemme ned.
  God bedring

  • familiendanmark

   Tak – mums, det var også godt. Og så var det uden kål men med knoldselleri.

 2. Øv! Man skal ikke kaste med kleenex, når man selv bor i et snothus – eller noget … God bedring 🙂

  • familiendanmark

   Du har ret, og det gjorde jeg, og det bliver jeg straffet for nu, æv.

 3. Øv med sygdom. Men den kommer altid, når man bliver kæphøj (jeg var det også indtil i går. Nu sidder influenzaen på lur i mine pandehuler). God bedring og god Brandt, hvis I når det (googlede det lige og der er labyrinter! Overvejer om det er den lange tur værd med to køre-hatere på bagsædet.. Jeg elsker labyrinter)

  • familiendanmark

   Ja, jeg holder for fremtiden min kæft omkring sygdom, for så rammer den bare…ØV. God bedring til dig! Køre-hatere til trods, så tag turen alligevel. Det skulle være rigtig fedt! Jeg glæder mig ret meget til at se det, i hvert fald.,,

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk