Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

20 kommentarer

 1. Shm

  Harvdubset at du vand LEGO?
  Jeg synes det med navne er spændende… Men svært! Mine børn har(i andres øjne) sære navne, men de er valgt, fordi vi begge har arbejdet med børn, og ville finde navne vi ikke kendte nogen der hed.
  Er baby i maven også en dreng? magne er et flot navn, så du kan da arve nogle af de drengenavne vi aldrig fik brugt, måske har vi samme smag: Vitus, Mingus, Nemo, Storm, Albert, Malvin, Bjørn, Halfdan, louie, Sylvester.
  Jeg synes bedst om Bjørn eller Vitus, af dem.

  • familiendanmark

   Jubiii, havde slet ikke set, at jeg havde vundet. Har været lidt fraværende i de dage, pga. det forestående kejsersnit. Sender dig lige min adresse…Og tusind tak for inspirationen. Vi har uden tvivl samme smag – en del af dem, er nogle af dem vi går og “smager på” for tiden 🙂

 2. Kirstine

  Uha den er svær, det med at finde et passende navn. Tænker også at det ligesom skal passe lidt til navnet Magne så det ikke ligger AAALT for langt væk fra hinanden. Sylvester er klart et af mine yndlings drenge navne, men også navne som Hilmer, Alfred, Liam, Albert, Leander, Konrad, Isak, Luis, Valentin, Caspian, Lauge, Matti, Noam, Elliot, Samuel, Tino, Teo, Valdemar, Storm, Lai, Caleb, Billie, Cassander, —— PYYYYH hvor findes der mange altså. Der er jo både traditionelle og de lidt mere utraditionelle. GOOD LUCK!

  • familiendanmark

   Tusind tak for navnene – rigtig mange fine i blandt! Der skal virkelig tænkes her hjemme 🙂

   • Kirstine

    Jeg tror måske jeg fik sendt dig to beskeder 🙂 det så ikke ud som om den sendte. Jamen der findes jo alverdens navne. Har i ingen favoritter?

    • familiendanmark

     Ja, der er nemlig alt for mange flotte navne, så det er simpelthen så svært at beslutte sig. Vi har længe overvejet Nor, men er ved at gå bort fra det, fordi vi egentlig helst vil have flere stavelser…jeg kan også rigtig godt lide navne som Theo og Villum.

 3. Kirstine

  Uha ja det er svært at finde et passende navn. Jeg er selv ret vildt med navnet Sylvester. Har da en masse ideér:
  Liam, Leander, Elliot, Luis, Cassander, Isak, Valentin, Caspian, Sebbe, Samuel, Noam, Noel, Tino, Matheo, Albert, Alfred, Tristan, Storm, Loui, Lauge, Konrad, Valdemar, Johannes, Ludvig, Hugo, Sander, Hilmer, Frej, Jamie, William, Carl, Vilhelm, Zakarias, Sam, Arthur, Noor, Micas, Vito, Valentino, Gabriel, Sejr, Jayden, Viggo, Oscar. Det var vidst lige hvad jeg kunne komme på nu her 🙂

 4. Havde vi ikke haft en Noam, ville jeg gerne have kaldt den næste for Nor – det er simpelthen så flot og unikt et navn! 🙂 Desværre er manden langt fra overbevist om, at Nor og Noam er flot sammen..

  Men jeg kender alt til problematikken – jeg er under uddannelse til lærer og min kæreste har i mange år arbejdet i børnehave.. Vi kan udelukke alt for mange navne til, at der er ret mange tilbage 😉

  • familiendanmark

   Ha ha ha, det må være noget nær umuligt, som lærer- og pædagogpar at finde et navn! Vores største favorit har hidtil været Nor, men efter at have “prøvet navnet af” føler vi lidt der mangler en stavelse…men flot, det er det!

 5. Jeg går også virkelig og har nærmest abstinenser efter rigtigt at kunne tage hul på julen!

  Stort tillykke med den lille ny 🙂 Jeg kan godt forestille mig, at det må være en helt umulig opgave med navne – i hvert fald hvis man ikke er en af dem, der har vist hele deres liv, hvad deres børn skal hedde. Jeg kan selv næsten gå helt i panik over ikke at have nogle “yndlingsnavne”, selvom jeg langt fra har udsigt til at skulle navngive nogle børn lige foreløbig 😛
  Glæder mig til at læse, hvad I finder på!

  • familiendanmark

   Mange tak. Ja, det er virkelig et problem for os lige nu, at vi ikke er sådan nogen, der altid har haft et par navne klar…tror lidt vi har en plan om, at vi skal træffe en beslutning i dag.. 🙂

 6. Uh ja, det er noget nær umuligt at finde det perfekte navn til ens lille purk. Her havde vi virkelig store udfordringer med at finde navnet til især Varanen, men vi havde en masse oppe og vende. Blandt dem var Lauge og Svend nogle af mine favoritter. Og så naturligvis det, som Varanen endte med at komme til at hedde 😉

  Glæder mig til at høre, hvad I beslutter jer for, hvis I altså vil ud med det 🙂

  • familiendanmark

   Lauge er også et super fint navn – det er også en af dem jeg “smager på” her til aften 🙂

 7. Min ældste hedder Laust.
  Det synes jeg personligt er ret fedt 😉
  Min yngsted hedder Frej. Ikke lige så über cool som Laust, men stadig ret okay 😀
  Held og lykke med at finde navn.
  Vh Anne Lotte

  • familiendanmark

   Takker – det er dælme en svær beslutning 🙂 Flotte navne dine drenge har!

 8. Hmm… tja… nogle gange er det bare svært med de navne. Vi gik mest efter et kort navn (langt efternavn) og et der kunne bruges i udlandet (total irriterende at hedde Birgitte i engelsk talende lande, skal jeg hilse og sige).
  Min ældste hedder Adam. Synes selv at det er et super flot navn 😉

  • familiendanmark

   Ha ha, ja, ikke helt nemt med Birgitte på engelsk! Adam er også rigtig pænt, synes jeg 🙂

 9. Har I mon fundet på et navn? Eller vil I have flere i spil? Jeg elsker at finde på navne – især til drenge. Der er SÅ mange fede drengenavne, og Manden og jeg har næsten samme smag, så da vi skulle finde navn til Rumpenissen havde vi en liste med 25 navne, som ingen af os nedlagde veto mod. Derfra kogte vi den ned til seks, og siden til to som var dem vi valgte mellem, da han så kom ud.

  Hvis du vil se vores liste har jeg lagt den op her:
  http://gravidgrahvad.urbanblog.dk/2011/06/29/kasserede-drengenavne/

  Top 5 var
  Arthur
  Asger
  Bertil
  Georg
  Hector
  og så det, som han rent faktisk kom til at hedde. Faktisk hed han Hector i omkring et kvarter, før jeg ombestemte mig.

 10. Har I mon fundet på et navn? Eller vil I have flere i spil? Jeg elsker at finde på navne – især til drenge. Der er SÅ mange fede drengenavne, og Manden og jeg har næsten samme smag, så da vi skulle finde navn til Rumpenissen havde vi en liste med 25 navne, som ingen af os nedlagde veto mod. Derfra kogte vi den ned til seks og siden til to, som var dem vi valgte mellem, da han så kom ud.

  Hvis du vil se vores liste har jeg lagt den op her:
  http://gravidgrahvad.urbanblog.dk/2011/06/29/kasserede-drengenavne/

  Top 5 var
  Arthur
  Asger
  Bertil
  Georg
  Hector
  og så det, som han rent faktisk kom til at hedde. Faktisk hed han Hector i omkring et kvarter, før jeg ombestemte mig.

  • familiendanmark

   I er heldige, at I i det mindste har samme smag – her har problemet været, at vi stort set ikke har haft nogen navne vi begge kunne lide…Tror dog vi er enige nu. Jeg tror han er blevet en lille Villum 🙂 Men tusind tak for din liste alligevel. Asger havde vi med i spil til det sidste!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk