+ 17 kilo og forstår det ikke…

Ammenam!

I dag er en af de dage, hvor chokoladen ligger og kalder på mig i skuffen. Seriøst. I desperation efter at aflede opmærksomheden, gav jeg mig til at rode med lidt billeder på kameraet, og så faldt jeg over denne lækre lagkage fra min mands fødselsdag. Øv. Nu vil jeg både have chokolade og kage. Det er nogle af de store beslutninger og svære valg man som barslende står overfor. Og så er det jeg kommer i tanker om, at jordemoderen tvang mig på vægten sidst, og uden tøven sagde “+17 kilo”, og så er det jeg slet ikke forstår at jeg, mens jeg skrev dette, alligevel slog et smut forbi chokoladen i skuffen. Og så er det jeg overbeviser mig selv om, at det er ok nu, ved at tænke på, at jeg smed det hele igen sidst – men det er der sgu da ingen garanti for, sker denne gang….Ak!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *