Lort og mælk

Perfecto

Manden har en uges barsel. Det betyder, at båndet mellem Krabaten og jeg i ny og næ kan løsnes, og at jeg momentvis får lov til at være andet end mor. I dag har jeg for eksempel både været mor, der gik tur med sovende baby og mødregruppe, Ice Blend-drikkende veninde på Baresso, mor, der serverede is for syg Konge og booty shakende zumba deltager. Ganske enkelt perfekt. Jeg elsker at være mor, men jeg elsker også at være andre ting. Og så er mor-udgaven af mig bare væsentligt kønnere, hvis kæreste-, motions- og venindeudgaven får lov at blive boende. Ikke hver dag. En gang i mellem. Ellers kommer der sådan nogle grimme, bitre træk. Også nogle ret grimme ord. Og det er synd for Manden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lort og mælk