Udspekuleret suttejagt

Et godt udgangspunkt

Spændingen blev udløst, og Krabaten og jeg mødte vores mødregruppe i dag. I hellige lokaler i sognehuset og med en sundhedsplejerske der var dressed up to nytårskur, kunne det ikke gå galt. Enhver gruppe har sin joker, og således var det også her. Som tidligere nævnt, var der én, jeg ikke kunne stalke på Facebook på forhånd. Det var der (måske) en grund til. Hendes alder. Mit forhold til nysgerrighed byder mig at være spændt på at høre, hvordan tingene er blevet som de er. Om det er et bevidst valg? Om det er hårdt? Og om omverdenen har reageret på det? Havde jeg været journalist, ville der være lagt i kakkelovnen til et dybdeborende interview. Det ville i sidste ende måske alligevel være pænere end de panderynker, der ligger der lige nu.

Krabaten tog de nye indtryk med knusende ro. Sovende gennem hele “nå, hvad laver du så til daglig?” seancen. Viste ham dog kortvarigt frem, for at konstatere, at han er en ordentlig kolos. Adskillige kilo større end de andre, med sine nu 6,2 kg og 62 cm. Monsterbaby! Da mødet var slut, faldt jeg i snak med en mor fra et tilstødende vænge. Hang ud foran mit hus, med barnevogne og vind i håret. Skønt. Simpelthen skønt at bo i en by, hvor alene det, at man bor i samme by, og at man har en baby gør, at man har et fællesskab. At man ikke er en venneløs særling, fordi man taler til en fremmed. At der ikke er noget der hedder skyklapper. I hvert fald ikke, hvis man tilhører samme gruppe. Hundeejerne, pensionisterne, de løbende, gående, rygende, blomsterkøbende, brunsvigerspisende osv.

Åh, 2013, jeg elsker dig allerede.

14

 • Ej, nu er jeg virkelig nysgerrig – hvor gammel er hende ‘ikke-fb’ eren? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Følte ikke jeg kunne spørge hende om alderen endnu, så kender den ikke præcist. Uden at fornærme nogen, vil jeg sige, at hun ligner en, der er tæt på 60. Håber der bliver lejlighed til at snakke alder når vi ses igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du holder os lige opdateret, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Selvfølgelig! Udtænker en måde, vi kan få en alderssnak på, som det første 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spørg om noget med 2. verdenskrig – måske hun afslører at hun kan huske det?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hvis jeg tør, så gør jeg det sgu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også nysgerrig…. du må ikke lade os vente for længe!! For så må jeg i netto og købe impulskøb, billigt!!!! 😉

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Netto er STEDET! Så gør det alligevel – man bliver så glad af det! hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaah…synes også at du må sige/skrive lidt mere hér…(kommer det fra én, som heller ikke er på FB…og så gammel er jeg da heller ikke *host* – men jeg gider ikke helt…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Forstår godt du ikke gider…FB er en vanvittig tidsrøver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tænk hvis hun læser med derude 😀 Det tænker jeg tit på … der er så mange jeg har lyst til at skrive om, tør bare ikke……endnu. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg spekulerede i den grad også over det, inden jeg skrev det. Tilsidst kom jeg frem til, at det jeg er endt ud med at skrive, er noget jeg godt kan stå inde for. Selvom jeg da klart helst vil undgå at hun ser det. Derfor fortryder jeg også af og til, at jeg ikke lavede en anonym blog…:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hårh, nu er jeg også virkelig nysgerrig! Tænk, hvis det viser sig, at hun kun er 40, men at søvnunderskud pga. baby bare klæder hende så dårligt, at hun ligner en på 60? 🙂 Lov at holde os opdateret!
  Kh Øglemor, der tilsyneladende også ligner en gammelgammel dame. Blev da i hvert fald spurgt af en af Øglens nye børnehavebuddies, om jeg mon var Øglens oldemor. Grrrr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hahahaha, øglens oldemor?! Hvis alt går vel, får jeg opklaret mysteriet i denne uge. Og du har ret. Måske er hun allerede, efter 5 uger med baby, SÅ smadret, at hun ser årtier ældre ud, end hun er. I så fald, håber jeg ikke hun skal have flere børn 🙂 Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udspekuleret suttejagt