Når det næsten regner

Ok, så venter vi

Drengen skal ikke tvinges. Man tvinger jo ikke en stakkels lille snart tre-årig dreng til at se en film med hurtigtflyvende og kække flyvemaskiner. Desværre. Når nu Manden og jeg havde glædet os, fyldt posen med slik og chokolade til overpris og dertil mit livs dyreste flaske vand. Kigget på klokken mindst hundrede gange op til.

Det gode er, at vi nåede at se den første time. Det mindre gode er, at Kongen i den time nåede tre toiletture og tre forskellige sædebyt.

Så hvis nogen liiiige vil være så venlig at fortælle, hvad “flyvemaskiner” ender med….????

Hvad med at vi sagde, at man kun skal betale for den tid, man reelt set befinder sig i en bio-sal?! Tænker kontrollør og skranke når man går ud. Ellers kan jeg da godt se, at jeg ender med at få ufatteligt lidt for mine penge.

 

IMG_2036Find Holger i biografmørket.

4

 • Årh, det skal nok komme – en dag bliver han ældre og så er der masser af tid til at gå i bio (og falde i søvn over de kedelige tegnefilm) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jep. Jeg elsker tegnefilm, så ingen søvn her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… Præcis sådan har jeg også forestillet mig, at det kommer til at gå, når vi skal prøve det samme stunt med vores tre årige vildbasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Håber I får mere succes med det. Jeg krydser fingre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det næsten regner