Adopter en høne

Amputeret øv

Arh ok, det er ikke fordi jeg har fået amputeret noget. Ikke sådan rigtigt. Men der er sket det forfærdelige, at min elskede mob er gået i smadder. Det levede jeg egentlig nogenlunde med, men som Manden sagde: “Vi giver ikke så mange penge for noget, som ikke virker. Ikke når der stadig er garanti!”. Og nej, det gør vi vel ikke. Men nu er det bare sådan, at jeg ikke orker at få en lånemobil. Eller i det hele taget, at skulle starte op på ny, hvis reparationen ender i en ny mobil. Derfor har Manden gjort det til sit projekt. Og derfor sidder han nu med en oldnordisk sag af en trykknaptelefon. Min telefon, som er til reparation, ender nok med udlevering af en splinterny telefon, og udelukkende derfor, er han gået med til den aftale. Så vil teknikfreaken nemlig have den. Men hvem tænker på det nu…

2

 • Bavianen har smidt min iPhone på gulvet så mange gange de sidste 1½ år at jeg ikke begriber at den stadig lever. Den er blevet savlet i og kastet med til en sådan grad at jeg nu efterhånden tror den kan holde til alt (jamen seriøst! Den har bare fået ridser og mistet plastik, men skærmen er stadig hel!)…
  Men jeg tør ikke få mig en ny, selvom jeg gerne vil, for hvad nu hvis den ikke kan tåle børn lige så godt som den gamle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Arh, hvorfor kunne min ikke også bare have holdt til det?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adopter en høne