Stop madspild...

Når det næsten regner

I Kongens rette element er der højt til loftet. Der er sus og sansning. Sving og sand. Der er blødt og hårdt og plads. Der er luft. Og så er det som som, at de der grænser, som kan gøre ham så edderspændt, er lidt færre. Eller nemmere at omgås. Udenfor. Kongens absolut største problem er, at han allerhelst løb nøgen rundt. Gav vi ham lov, ser jeg for mig, hvordan han uanset vejr og vind ville spæne rundt, synge “Der er ingen bånd der binder mig…” med snottet løbende fra næsen. Fordi det er for koldt til den slags. Og fordi formaningerne om, at han ender som “Nej-grisen” i Richard Scarrys bog, hvis han ikke tager tøj på ikke virker, “tvinger” vi ham.

Med en dreng som Kongen i huset, kan sådan et efterår/en vinter altså blive temmelig lang. Og fuld af ret meget snot. Mange delvise brydekampe om, hvorvidt det er vejr til t-shirt eller flyverdragt. Redningsbælte eller regntøj. Forleden dag, var det pænt meget vejr til regntøj. Ikke fordi det egentlig regnede, men fordi Kongen var i humør til at prøve sit nye regntøj fra Reima. I samme ombæring kunne Krabaten også lige så godt prøve sit. Med to drenge i regntøj, fik Manden hurtigt den idé, at hvis regnen ikke ville komme til os, måtte vi skabe den selv. Godt hjulpet på vej af haveslangen. Måske også fordi han var en anelse træt af at høre mig snakke om at: “Reima er funktionelt tøj….børn i bevægelse…god kvalitet….det bedste…slidstærkt…blablabla…bevægelsesfrihed….”. Det skulle testes!

Basta bum. Oplagt legemulighed kombineret med seriøs omgang vandtest. Og sådan gik det til, at Kongen og Krabaten blev plantet i en bunke efeublade og spulet af storgrinende far, som blev så grebet af vandlegen, at han nærmest omdannede terrassen til soppebassin. På trods af vandlegens vildskab og timelange varighed både forløb, og endte, det hele godt: To glade og aldeles tørre drenge, med lune fusser i forede gummistøvler og regnen dryppende fra en sydvest, som Kongen i øvrigt bruger dagligt. Udover at holde hovedet fri for regn, har den nemlig den glimrende egenskab, at den kan bruges som brandmandshjelm. Siger Kongen.

IMG_5330IMG_5325IMG_5341IMG_5346IMG_5361

 “Vores primære fokus har altid været at passe godt på næste generation. I alle elementer af vores drift investerer vi i børns velvære og bæredygtige løsninger. Derfor tilbyder vi vores kunder valuta for pengene ved at producere pålidelige og holdbare højkvalitetsprodukter.” Citat http://www.reima.fi/da/firmadansk/reima-strategien

Regntøjet og sydvesten (som i øvrigt holdt drengene 100% tørre, selvom de blev udsat for far med haveslange) kan købes her: www.reimashop.dk

 

 

 

2

 • Signe Jørgensen

  Fedt skrevet, Bettina, siger en drengemor til en anden, som også sværger til Reima

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hihi, tak Signe. Fedt, med en kendt læser iblandt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop madspild...