Nakketræk, din bitch!

Kedelige penge

Penge og økonomi er kedeligt. Ligesom renter er det, og snak om låntyper. Finanskrise, aktier og obligationer…gaaab! Måske hænger det sammen med, at jeg ikke er voksen endnu – uanset hvad, så KAN jeg rent fysisk ikke høre efter, hvis nogen fortæller om deres huslån eller flirten til bedre rentesats. Det suser for ørene og hjernen tager sig den frihed, at planlægge dagens indkøb.

Sjovt nok, er min mand bankrådgiver. Lige præcis derfor, er jeg hamrende ligeglad med ligestilling hvad angår økonomisk indsigt. Har forlængst meldt pas, og umodent erklæret at:”jeg forstår ikke noget af det – jeg stoler på dig!”. Som et uselvstændigt pigebarn, har jeg lukket øjnene. Ikke besøgt netbank i årevis og kun i stand til at svare: “øøøøh?”når jeg er blevet spurgt til huslån. Mit eget, vel at mærke. Har knap nok sat mine ben i en bank, siden jeg mødte manden. Og kun for at “fremvise” børn.

Derfor ved jeg, at jeg netop har besøgt en bank for sidste gang. Krabaten er og bliver sidste skud på stammen. Det var ikke slemt, de både snakkede og grinede. Havde Dumle og pebernødder på bordet. Og der var ingen, der kom og slog mig i hovedet med min studiegæld. Pyha!

9

 • Åh jeg skulle have giftet mig med en bankmand… Herhjemme hænger jeg på at være den voksne. Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er godt givet ud! Kan din mand ikke omskoles? 🙂 elsker at slippe for kedeligt økonomisk ansvar og krydser fingre for, at han ikke laver fiksfakserier med mine penge…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min mand er uden for økonomisk rækkevide. Heldigvis kan han som regel ikke finde sit dankort (eller noget andet vigtigt) så vi har ikke måttet gå fra hus og hjem – endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hænger også på økonomien (der er jo ligesom ikke andre), men jeg har ikke noget i mod det (har så heller ikke nogle lån, andet end studielån)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Altid noget, at du ikke har noget imod det – tør ikke tænke på, hvordan det ville gå, hvis det var mig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske bliver du voksen og interesseret i huslån og deslige en dag, men ikke nødvendigvis. Jeg er bange for, at jeg selv har passeret grænsen for at mene, at det er okay, at jeg ikke er voksen nok til at forholde mig til hus- og banklån og pensioner. Jeg synes stadig, det er gysende kedeligt. Heldigvis er jeg også heldig at have en Gemal med nogenlund fod på tingene. Jeg skal så bare have ham overtalt til at blive 115 eller deromkring …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hehe…Undskylder det med, at jeg er 27. Ved ikke helt, hvad jeg skal undskylde med, når jeg er 40. Er ikke sikker på, at jeg når at tage mig sammen til den tid heller…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, gid jeg havde mig en bankmand. Herhjemme har de såkaldte voksne (manden og jeg) det fuldstændig ligesom dig – begge to! Virkelig dårlig kombi på det punkt. Vores (fuldstændig uholdbare) strategi er at lukke øjnene, gå så lidt som muligt på netbank og ellers krydse fingre for, at det hele løser sig, når jeg ikke længere er studerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Krydser fingre med jer og håber, at I ikke behøver at sætte jer ind i tingene nogensinde – det er jo ALT for kedeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nakketræk, din bitch!