Googleren

Oldemorhånd

Det er min hånd. I følge min kære mand. En “oldemorhånd”, ganske enkelt. Jeg forsøgte ellers at være ekstra kærlig, og give noget af den opmærksomhed, som af og til kan forsvinde i bunker af vasketøj, Lego-klodser og grænsesøgende to-årig. Jep, jeg var faktisk SÅ sød, at jeg aede hans hånd, da han kom træt hjem fra arbejde. Det gør jeg ikke igen. Ikke lige foreløbig, i hvert fald. Manden KASTEDE sig nærmest baglæns, mens han febrilsk tørrede hånden af i sine bukser og råbte: “Argh, du har en oldemorhånd!!!!!”.

Og ja, det har jeg faktisk. Det er nemlig, hvad der sker, når man er på barsel, og pludselig lever som en anden au-pair i sit eget hus. Gør rent, laver mad, og bager 48 pizzasnegle. Vasker tøj, rydder op og spiser Nutellamadder. Så kan det sgu ikke undgås, at man får lidt hård hud på hænderne. Og nej, nu skal I ikke tro, at det har noooget som helst at gøre med, at jeg ikke var så huslig før….

Oldemorhånd

2

 • Nix, det der er ikke en oldemorhånd, men snarere en travl (hus-)morhånd. (Kan godt sommetider forveksles med en murerarbejdsmandshånd … just kidding 🙂 )Oldemorhænder er sådan nogle skrøbelige, gennemsigtige hænder, hvor huden sidder lidt løst, og man er bange for at knuse noget indeni, hvis man trykker den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Du har SÅ ret! Min mand er HELT galt på den (og det glæder jeg mig til at fortælle ham!). Det er jo ikke engang løgn, det du skriver – min hånd ligner noget, der arbejder med mørtel og murerskeer 8 timer i døgnet. Er faktisk lidt flov over, at give folk hånden for tiden, fordi den kradser sådan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Googleren