I love(d) Boogies Dance Café

Womenomics!

“Kvinder vil overhale mænd på alle områder”. Ikke at det overrasker mig, men det er titlen på en artikel jeg netop har læst. Heri fremgår det, at kvinder tjener mere og mere, er bedre uddannet og står for 80% af en families købsbeslutninger. Og det har skabt en ny trend blandt virksomheder: “Womenomics” (=tænk som en kvinde og tjen flere penge…).

Nu ved jeg ikke præcist, hvilke kvindelige tankemønstre virksomhederne er interesserede i at overtage. Men jeg forestiller mig, at der ikke er særlig mange penge i samtaler a la: “Men…hvorfor siger han sådan og sådan?! Tror I, at han i virkeligheden mente det og det? Kiggede han ikke også lidt forkert? Hmmm…var det mig der sagde noget dumt? Er han mon sur nu? Hvad skal vi gøre!? Jeg kan simpelthen ikke overskue det her! Det var sikkert også fordi, at jeg så tyk ud i de bukser…”. Eller: “Aj, vi kan ikke presse prisen SÅ højt op. Det er de for søde til, og vi klarer os jo alligevel – de har det heller ikke så nemt for tiden…”.

Jeg ved selvfølgelig godt, at langt de fleste kvinder ikke kender til ovenstående tankemønstre. Eller ikke vil være ved det. Selv indrømmer jeg gerne, at have været i gennem både eksempel 1 og 2. Dog ikke i forretningsverdenen. Jeg synes det lyder spændende, når der står, at kvinder vil overtage verden og overhale mænd på alle områder – men helt ærligt, så orker jeg virkelig ikke at være den, der skal køre bilen!

Womenomics indebærer sikkert kage….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love(d) Boogies Dance Café