Hvor er I?

Lort og mælk

Min weekend har været fuld af lort. Og mangel på samme. Krabaten har ikke leveret siden i tirsdags, og det går ud over hans stakkels mave og vores aftenener. Vi “cykler” og “cykler”, masserer i cirkler, bøjer og strækker og intet sker der. Kongen, til gengæld, åd tre dadler og to figner og sked for tre. Ja, undskyld mig, men en ting har mit liv med småbørn lært mig. Der er ikke længere noget der er for klamt til at blive talt om – der er i det hele taget ikke længere noget, der er klamt. Når Krabaten gylper på mit tøj, tørrer jeg det kvikt af og beslutter hurtigt, at det ikke kan lugtes. Skal trøjen gøre sig forhåbninger om at blive skiftet, skal gylpklatten være så stor, at det bliver koldt på det inficerede område.

Derudover, foretrækker jeg, at folk ikke kommer for tæt på mig for tiden. Alene af den grund, at jeg er bange for, at mine “det-kan-tørres-af-i-en-kvik-vending”-klatter stinker, og om ikke andet, så ved jeg, at mine bh-er gør. Jeg kan nemlig amme i sådan en én gang, før den er søbet ind i overskydende mælk, og da jeg sjovt nok ikke gider skifte bh 20 gange om dagen, så hænger der en stank af sur mælk efter mig. Festligt, nej. Eneste mulighed, ja. Sådan er det, når der er så meget tryk på kedlerne, at Krabaten er ved at blive kvalt i det, og derfor er nødt til at dumpe de første ti mundfulde. Og når strålen i øvrigt ikke er til at styre, og rammer alt i en afstand af 1 m. Således er Manden blevet skudt ned under utallige natamninger. Det er pt. lykkedes mig, at undgå at ramme andre. “Så er der mælk i kaffen!”…øhm, nej. I dette øjeblik er jeg tæt på at fortryde, at jeg med Kongen sagde nej til at sælge min mælk til sygehuset. Man kan købe mange Kähler-lækkerier for den slags. Og “malkeko” er vel ikke nødvendigvis negativt ladet?!

 

8

 • Hold da op. Det lyder ikke rart at være så propfyldt med mælk. Kan du ikke pumpe noget af det ud? Det kan jo fryses og tøs op, når I kommer hen ved slutningen af ammeperioden – ja eller gives/sælges til føde-/neonatalafd. på sygehuset. I den forbindelse ser jeg intet problem i at være Malkeko 😉 Det hjælper både dig selv og andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jo, det kunne jeg nok godt. Kan bare ikke så godt lide at påvirke produktionen…vil helst have, at Krabaten kan regulere det, så det passer…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt som kropsvæsker bliver normaliseret i en børnefamilie. T sagde forleden, da vi var i sommerhus ‘jeg vasker tøj, ved at tørre det ved pejsen’. Vi lever nemlig efter, at hvis det ikke kan ses eller mærkes, er det ikke beskidt. Jeg overvejede også at sælge min mælk, især fordi det ville være sjovt at skrive på mit cv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Oh yes, kan det ikke ses eller mærkes er det rent. Basta. Sådan er det nemlig også her. Lærer og malkeko…tjaaaa, hvorfor ikke?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde bavianen med til lægen i dag. Jeg havde ikke behøvet at sige følgende til hende højlydt i venteværelset: “Har du snottet på mors trøje?” Mens jeg sad og kradsede på en plet på min venstre skulder…
  En (tydeligvis barnløs!) ung pige kiggede meget sært på mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, så har hun HELT sikkert ikke børn selv. Jeg havde aldrig tænkt over det – havde nok siddet og kradset i noget selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også et meget afslappet forhold til det, som kommer ud af mine børn (og omvendt kan jeg dø over en af kærestens prutter). I dag skrev jeg en mail til børnehaven hvor teksten bla. lød “…lorten er blevet mere lind, og kommer oftere”. Troede ALDRIG at jeg skulle skrive sådan en mail til et andet voksent menneske. Men det gjorde jeg idag.
  Synes du måske skal overveje det med mælken igen. For det er virkelig en god tjeneste at gøre det i…Jeg kunne ikke amme mere end 3-4 måneder (havde ikke mælk nok), men jeg tænker på de små på neonatal, som ikke så godt tåler erstatning. Så er “malkeko” ikke bare positivt, men en helt! Go, (cow)girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hahahah! Det er jo den fedeste formulering i en mail til et voksent menneske! Ville elske at hjælpe en masse, små babyer. Det jeg bare ikke kan overskue, er tanken om, hvis produktionen så bliver helt vanvittig. Vil helst have, at det regulerer sig efter, hvad Krabaten har brug for. Frygter det andet kunne blive lidt smertefuldt…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er I?