Bamses renovering

Jeg ved hvem I er!

SÅ lykkedes det! I 1,5 mdr. har jeg kæmpet en brav kamp mod Google Analytics. Timer og atter timer har jeg bandet og svovlet, og skældt gemalen ud, for: “Du er da en mand, så du burde vide sådan noget!”.

I ved noget om mig og nu ved jeg også en lille bitte smule om jer (kun fra i dag, vel at mærke…). F.eks. at I er langt flere end jeg troede, og det er jeg både vanvittigt glad og vanvittigt stolt over. Tak, fordi I er der. Det håber jeg I vil blive ved med – og der er altid plads til en til!

Mange er fra København, men I er også en del fra Odense. Gad vide, om jeg kender jer? Nyborg, Birkerød, Helsingør, Vanløse, Svendborg, Horsens og Randers er der også. Kunne godt bruge lidt flere jyder, dog. Norge og Sverige, heisann! En del på engelsk og et par stykker fra Tyskland, Spanien og Ungarn. Fjollet.

Jeg håber jeg “støder ind” i flere af jer i kommentarfelterne – er så helvedes nysgerrig!

 

6

 • Jeg er fra Aarhus og jeg elsker din blog. Følger den regelmæssigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – det er jeg rigtig glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Google Analytics er en bitch at installere, men det er dejligt når den virker! Godt at du grejede den til sidst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Og en bitch er endda pænt sagt – har kunnet kaste op over, at det var så besværligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Bettina

  Jeg smugkigger lidt en gang i mellem og får dårlig samvittighed over at vi aldrig kom en tur i zoo inden krabaten kom. Du skriver skønt!

  Kram fra Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Hej Lene

   Hyggeligt, du kigger med. Og tusind tak for rosen! Uh ja, Zoo kunne have været hyggeligt – og nemmere inden Krabatens ankomst 🙂 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bamses renovering