En dum ko

På gensyn, Jylland

Kongen kører en tur med Krabaten.

Og så kom vi hjem fra det jyske. Troede nær vi aldrig ville blive færdige med at pakke sammen i formiddags. Kongen blev træt af at vente, og ville hele tiden lege gemmeleg eller “se, min mund!”, og fik i øvrigt smidt et æble om bag noget, hvor det aldrig kommer frem igen – gad vide om det med tiden kan forsvinde ned i gulvbrædderne uden at gøre opmærksom på sig selv? Krabaten skulle skiftes i en hurtig vending i sofaen og sked det hele til. Lejlighed nr. 20, don’t go there!

Nu er vi hjemme, og heldigvis så huset ud, som da vi forlod det. Er sikker på, at det skyldes den ekstreme spotlampe, vi har fået installeret i vores indkørsel. Tanken er, at en eventuel indbrudstyv vil blive blændet, og derefter miste orienteringen. Problemet er, at det også sker for os selv. Og at vi i øvrigt hele tiden kigger op, når spottet lyser køkkenvinduet op. “Står der en blændet tyv nu, hva’, hva’, hva’?!”. Næ. Til eventuelle tyve kan jeg sige, at vi ikke ejer noget af værdi. Det beviste vores hidtil eneste indbrud, hvor tyven løb med gamle, ødelagte mobiler, en gammel computer og smykker fra H&M. Stupid.

 

 

2

 • Der er ikke noget bedre end store spots, hvis man har tabt noget.
  Jeg holder mig fra nr. 20. Helt automatisk tror jeg. Aner nemlig ikke hvor det er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Kan afsløre, at det var i Ho Feriecenter…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dum ko