Give away - bekæmp lus!

Vinderne er…

…Katrine Bøg og Jannie! Send jeres adresse, så formidler jeg det videre til lusefolkene.

På en måde lidt ærgerligt, jeg ikke bare kan lade alle vinde. Altså, jeg mener, når kun tre (?!?!?!) er interesserede i at vinde et lusekit, så er det da nærmest lidt unfair, at alle tre ikke kan vinde. Også lidt som en tak for, at de gad deltage.

Ok – noteret til en anden gang: Luse-giveaway…riiiimelig dårlig idé. Og jeg var ellers bare så glad for, at der endelig var nogen, der tilbød mig en giveaway 🙂

1

 • Jannie

  Jaaa, så kan vi blive godt forberedte!
  Jannie Werge
  Violvænget 10
  8830 Tjele

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away - bekæmp lus!