Perfecto

“Godt, det ikke er os” – KAPOW!

Ja, så blev det også vores tur. Nu har vi hvisket: “Pyyyha, godt det ikke er os!”, siden starten af december, og så kommer nemesis og slår os i hovederne med en skovl. Æv. Jeg tænker på influenzaen, den hund. Og på, hvor mange gange jeg ugentligt hører om influenzaramte folk, og folk, der siger: “Jamen, det er jo også bare alle, der er syge for tiden”. Jep, det er det. Kongen blev sløj i weekenden, var slatten i går og er (næsten) tilbage igen. Kun de gule 11-taller er tilbage. Manden og jeg hoster, forsøger at hvile tunge hoveder og køle brændende kinder. Sur røv. Havde lige glædet mig til en tur på Sanseudstilling ved Brandts Klædefabrik, alle fire. Og en tur til Sydfyn og besøge svigerforældre. Sidstnævnte gjorde vi dog alligevel. Vi var heldigvis ikke så syge, at vi ikke satte pris på kæmpe fastelavnsboller og mørbradgryde. Måske, vi skal forsøge at æde influenzaen ud af kroppen?! Guldbager, here we come!

 

6

 • Mmmm mørbradgryde, det kunne jeg godt lige klemme ned.
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak – mums, det var også godt. Og så var det uden kål men med knoldselleri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv! Man skal ikke kaste med kleenex, når man selv bor i et snothus – eller noget … God bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Du har ret, og det gjorde jeg, og det bliver jeg straffet for nu, æv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv med sygdom. Men den kommer altid, når man bliver kæphøj (jeg var det også indtil i går. Nu sidder influenzaen på lur i mine pandehuler). God bedring og god Brandt, hvis I når det (googlede det lige og der er labyrinter! Overvejer om det er den lange tur værd med to køre-hatere på bagsædet.. Jeg elsker labyrinter)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, jeg holder for fremtiden min kæft omkring sygdom, for så rammer den bare…ØV. God bedring til dig! Køre-hatere til trods, så tag turen alligevel. Det skulle være rigtig fedt! Jeg glæder mig ret meget til at se det, i hvert fald.,,

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfecto