Nem risotto

Dette er absolut ikke en madblog, men jeg er alligevel nødt til at dele denne opskrift med jer. Særligt af én årsag – det er første gang i umindelige tider, at vi alle fire spiste den samme ret, som ikke var risengrød. Op med flaget og champagne i glassene!
Ingredienser
4 dl Perlebyg
50 g Saltede spanske mandler
Opskrift
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Sauter finthakket skalotteløg i smør ved middel varme. Tilsæt perlebyg og varm dem godt igennem. Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 15 minutter. Spæd jævnligt med bouillon. Del blomkålen i små buketter og kom den i risottoen. Kog endnu 5-6 minutter og smag til med salt og peber. Rør spinat og friskost i risottoen og varm den godt igennem. Steg salviebladene sprøde og drys dem over risottoen sammen med ristede mandler og server. Tip. Kan også laves med broccoli. Salvien kan sagtens undlades. Savner du kødet så server en grillet bøf eller lammekotelet til.
Vi brugte almindelige løg, fordi jeg er hooked på tanken om at bekæmpe madspild, og købte heller ikke salvie. Det smagte fortræffeligt alligevel. Opskriften er tyvstjålet fra: http://www.foetex.dk/opskrift/338/risotto-af-perlebyg-med-blomkaal-&-spinat.aspx
Ih, det lyder lækkert – du skulle have taget et billede 😉