Fødselsdag og fleece

Selepude til de store….eller større

Kongen er en lille spirrevip. Han startede tilværelsen med at sprænge samtlige vækstkurver, og jeg fik bl.a. planlagt kejsersnit pga. hans størrelse. Nu befinder han sig nok nærmere lidt under midten, kan næsten bæres på én arm og ofte passe en str. 92.

Med Krabaten forholder det sig anderledes. Han startede også tilværelsen med at sprænge samtlige vækstkurver og kom til verden gennem planlagt kejsersnit pga. størrelsen. Med sine snart 11 mdr. bruger han allerede str. 86 og er så tung, at jeg hver dag beder til, at han vågner op og er blevet til en full-time gående baby.

På en måde overrasker det mig ikke, hvis han engang overhaler Kongen i vægt og længde. Og derfor er det lige ved, at det på en måde er ham, som skal prøve den fine selepude jeg har modtaget fra www.mammashop.dk  Problemet er bare, at han er endnu længere fra at være fire år end Kongen er, og det skal man være for at bruge den. Jeg havde ikke lært at læse det med småt, da jeg valgte den. Det har jeg nu, hvis nogen skulle være i tvivl.

Så jeg kan ikke sige, at jeg har prøvet den. Men jeg kan sige, at den er handy og oppustelig, og at jeg valgte den, fordi jeg tænker, at den bliver rar at have, når Kongen og Krabaten engang vil have legekammerater med hjem. Her kan I se:

IMG_2138 IMG_2139

2

 • Er jeg den eneste der tænker, at en oppustelig autostol nok ikke klarer sig specielt godt i en crashtest!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nej. Tænker præcis det samme. Det er vist kun en, der skal hives frem i yderste nødstilfælde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og fleece