Momentvise øjeblikke af mådehold

Lamazeeffekten og bristede syninger

Har haft besøg af mødregruppen i dag. Den uofficielle. Vi består af tre piger fra den officielle og en fra en anden mødregruppe i området. Ekstremt hyggeligt. Nybagte boller, te, vindruer, lakridser og fine babyer. Snak, snak og mere snak. Krabaten, den festabe, var vågen meget af tiden og hyggede sig på sit nye aktivitetstæppe. Det er et af dem, der kan spille musik og “køre rundt”. Det er tæt på, at tæppet kan så meget, at man slet ikke skal tage sig af sin baby. Så snart en af babyerne græd, kom de en tur på tæppet og blev med det samme lamslåede af dets bløde toner og vippende bøjler med raslende rumvæsner. Paralyserende effekt. Krabaten kørte en rotationsordning mellem mine arme, aktivitetstæppet og babyhængekøjen.

Mødregruppesnak er mystisk. Det synes Gemalen i hvert fald. Han kan ikke se det naturlige i at snakke om bristede syninger, manglende sexliv, slatten krop og udammede bryster ved første møde. I situationen virkede det ganske naturligt. Bagefter forstår jeg hans pointe. Det er muligvis ikke det man normalt taler med nye mennesker om. Jeg er uden tvivl havnet i en fantastisk gruppe. Sådan en, hvor man godt må være træt og brokkende. Og glad og euforisk. Og spise mange boller med smør. Riiigeligt smør.

Genialt. Simpelthen genialt!

 

9

 • JVH

  Åh, hvor kan man købe sådan et aktivitetstæppe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Det er klart et af mine bedste babykøb. Fandt det brugt i en gruppe på facebook – 250 kr. i stedet for 700 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett Veronica Hindberg

   Det er så fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er heldig! Lyder som en fantastisk gruppe. Jeg håber der venter mig det samme. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, jeg er virkelig heldig! Håber du bliver lige så heldig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en alletiders mødregruppe! Mine to første har også været okay, men ikke det helt vilde…havde store forventninger til, at det ville blive helt fantastisk, men i den første var der en, der konsekvent altid syntes, at ALTING gik godt og var nemt, så det lagde lidt en dæmper på, hvad vi andre turde diske op med…de to andre i gruppen gik meget op i computerspil, så det snakkede de så om i stedet :S
  I den næste var der åbenhed omkring en masse ting, skønt, men alle havde børn af hvert køn og især én mente, at det var det eneste rigtige, og det var temmelig anstrengende i længden…Kan dog ikke få mig til at melde mig ud, når jeg først er i gang, så overvejer kraftigt, om det er noget, jeg skal her tredje gang. Vil jo ikke gå glip af Verdens Bedste Mødregruppe…men gider heller ikke sådan en fesen en igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Lyder som et par temmelig trælse grupper. Giv det et forsøg – tredje gang er lykkens gang. Og måske bliver du ligeså heldig som mig – og det ville da være ærgerligt at gå glip af…Do it 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske du har ret…har heldigvis tid til at overveje det endnu 🙂 Problemet er bare, at jeg VED, jeg ikke kan få mig til at melde mig ud, hvis det ikke er det fedeste, og da jeg påtænker en ret lang barsel denne gang, så kan det hurtigt blive lidt træls…og man ved jo ikke, hvad man er gået glip af + jeg allerede har tusind ting at ordne med mand og to børn, så det bliver helt sikkert ikke mindre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Kan godt forstå dig. Men jeg havde gjort det alligevel. Og du har jo den perfekte undskyldning, hvis gruppen er ærgerlig – du har to børn i forvejen, og dermed rigeligt at se til… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Momentvise øjeblikke af mådehold