Man ved det er forår, når...

Lækkerhed i romkugleformat

Der er nogen, der ser ned på romkuglen som kage. Som siger, at den er ulækker og lavet af affaldskage. For min skyld, kunne romkugler være lavet af det, som bageren fejer op fra gulvet. Jeg ville stadig spise det. Arh ok, men det smager altså ret godt. Og ret meget af mere. En veninde har tippet mig om en opskrift på romkugler, som jeg skal prøve, så snart Kongen vågner fra sin middagslur. Derfor må han egentlig gerne vågne nu.

Opskriften er som følger (og jeg ved det bliver godt, for det siger min veninde!):

1 hindbærroulade

1 mazarintærte

1 spsk hindbærsyltetøj

1/2 flaske romessens

2 spsk kakaopulver

Krymmel

Mos det sammen. Lad det trække 30 min. (det er det jeg ser som den svære del af opskriften…) og spis!

Opskriften er fra: www.erdusulten.dk

 

12

 • Åh, i denne graviditet har jeg virkeligt længtes efter romkugler. Jeg har lavet min egen lille regel: Hver gang man har set en læge må man få en romkugle.
  At lave en hel portion herhjemme, det tør jeg altså ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søster lavede præcis dem til kageuge på studiet og de blev vist kørt ned i hobetal.. Det er vildt skørt at lave kage af kage! I hvertfald hvis det er ny friskkøbt kage og ikke de tørre rester fra gulvet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det er lidt skørt. Men alligevel ret lækkert. Og for lækkert til, at man kan lade være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Romkugler er herlige! Der er flyttet en økobager ind ved siden af mig, som sælger billige, lækre romkugler. Det er farligt nok. Men en hel portion… Jeg tror, jeg ville komme til at foræde mig grusomt. Jeg mangler vist en stopknap når det gælder kage og chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Vi spiste det hele selv. Mums. Kun lidt kvalme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhmmmm, vi lavede dem tit, dengang vi spiste sukker altså. De er så gode! Og sjove at lave med en 2-3 Årig. Men det er absurd at spise en lille romkugle og så vide, at man i den bid både får et stykke mazarintærte, lidt roulade, og havd ellers godt der er puttet i..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, vi tænkte nemlig også, at Kongen ville elske at hjælpe med at lave dem. Det gad han så bare slet ikke, fordi det var for klistret. Mums, det er lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  HAPS – Hvor lækkert 🙂

  http://sandras.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved det er forår, når...