Ups and downs på ferien

Min bjørneven

At Gemalen har tre ugers ferie er et seriøst hit. At den praktisk talt er slut, er et knap så stort hit. Den første uge strøg af sted med indkøb af halvhøj seng til Kongen (han er ikke faldet ned endnu – thumbs up!), afsluttende akademiuddannelse for Mandens vedkommende og heldagstur til LEGOLAND. Blandt andet. Nårh ja, og is. Anden uge var vi i sommerhus ved Fjellerup Strand på Djursland. Djurs Sommerland, Gammel Estrup, Ebeltoft, Grenaa, Auning svømmehal. Strandture og is. Denne uge har ind til videre budt på flere strandture, snobrød i haven og vild jagt efter skænk i teaktræ (det lykkedes i øvrigt!). Nårh ja, og is.

Det klart vigtigste “redskab” undervejs på vores ture, har været Krabatens bæresele. En Babybjörn, som kan findes lige her: http://www.lekmer.dk Vi havde den også til Kongen, men dengang brugte vi den aldrig. “Det er også synd, hvis han skal sidde der, og så må vi nøjes med at gå når han sover, og holde hundrede pauser, og bøje og strække og motionere ham….”. Så fik vi barn nr. to.

Jeg ved egentlig ikke helt, hvordan vi skulle have været på så mange ture i år, hvis vi ikke havde haft den. Krabaten er ikke altid vild med at sidde i barnevognen, og så snart han begynder at lave “ålen” i vognen, tryller vi bæreselen frem, og af en eller anden grund, er det som regel mig, der ender med at skulle gå med den. På trods af, at han har vejet sådan ca. et halvt ton fra fødslen af, og at jeg konsekvent er bange for, at han dunker hovedet op i mit overbid.

 

2

 • Det er da skønt for de små at sidde i bæresele og både være tæt på mor/far og se verden fra en anden vinkel. Hvis man køber en ergonomisk korrekt en (hvor de sidder i frøstilling med knæene højere end numsen), er det endda drønsundt for deres motoriske udvikling at sidde i den.

  Men det er sjovt som man tænker mindre over tingene og i stedet bare gør det med barn nummer. Tænk, hvor nemt livet kunne have været hvis man også gjorde det med etteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Arh, det lyder ret smart med den ergonomiske udgave! Og ja, når folk taler om en helt anden ro i forbindelse med barn nummer to, har de virkelig ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups and downs på ferien