Uendelig ubeslutsomhed

“Vesterhav, kom nu og blæs mig i gang!”

Spontant købte vi forleden en lille tur til Vesterhavet. Derfor brugte vi formiddagen på at panikpakke, rydde (meget lidt) op og forklare Kongen, at vi altså ikke kunne “bade først”, men derimod pakke, handle, spise og køre først OG SÅ bade. Ventetiden på at skulle bade, blev ikke kortere af, at kegle 1 og 2 havde glemt bleer og løbesko, og dermed måtte vende om efter et par kilometer…

Vi var her også for et par år siden, og inden vi bestilte det denne gang, talte vi om, at der var et eller andet, der var mindre godt. Var vandet i badelandet ikke for koldt? Og jo, det var det! Kongen løb rundt med blå mund og Krabaten var ret udtryksløs på sin første svømmetur, men smilede til gengæld vildt i det subtropiske omklædningsrum. I morgen skal vi finde et varmere sted. Koldt vand til trods, så er her drønhyggeligt. Og så er det ligemeget, at vi er dårlige til at pakke.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uendelig ubeslutsomhed