Skovtur

Ny sambo

Vi har fået den sødeste søde nye sambo. Ikke en au pair eller rengøringskone, men en nuttet lille egernunge. Af den sorte slags. Den lille fyr fik Gemalen, Kongen og jeg til at stimle sammen i køkkenvinduet i morges, og knipse løs, med hvert sit kamera. Kongen nøjedes med ivrigt at gentage alt , hvad der blev sagt om egernet.

På sin vis, er det min fortjeneste, at den lille fyr, er begyndt at holde til hos os. Modsat andre i huset, er den nemlig vild med mit udendørsrod. Og at jeg i ugevis har ladet pistacienødder ligge, var det, der skulle til. Hvem vidste i øvrigt, at de lever af den slags?! Af frygt for eventuelle hjertekarsygdomme hos den lille unge, har vi i stedet smidt hasselnødder ud til den. Og kan man da så lige tale om at bo i provinsen. På den gode måde. Og så var det så lige, at vi begyndte at snakke om at købe en egernkasse?!?!  IMG_0838

3

 • Årh, den er nuttet. Jeg gad godt bytte vores nye edderkopperoomie for sådanen lille fætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, hvor er den sød. Jeg tror ikke, at jeg har set et egern siden jeg var barn. Fantastisk billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak – den er simpelthen så nuttet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skovtur