Status: Julen 2012

Ren lykke

Jeg har ikke stået i kø blandt 5000 bytte-hajer i dag. Og jeg har heller ikke lavet penge. Tværtimod. Nød i stedet et stykke chokolade og at både Kongen og Krabaten sov på samme tid. Det skulle fejres – med luckylittleme.dk, minus 40% og 1500 kr. fattigere. Ups.

Kan vældig godt lide tøj. Særligt den del, der handler om at snuse rundt, udvælge og købe. At det altid ser herrens ud når jeg tager det på hjemme er en anden sag. Ligesom det fact, at jeg praktisk talt ikke har købt en dyt de sidste to år. Graviditet, bombet krop, amning,  ny prioritering af penge, ny graviditet, smadret krop, amning og…stadig smadret krop gør, at jeg pt. ikke køber til mig selv, men til dem. Kongen og Krabaten – og en smule til Gemalen (han gør det jo ikke selv!).

Og jeg elsker det! Alle de fine farver og mønstrer og vikinger. Særligt vikingerne. Jeg kan blive høj af det shit. Kan kigge i timevis og vil eje det hele og mere til. Man siger man ikke kan købe sig til lykke, men jeg kan. I børnetøj. Ingen irritation over ekstra kilo og dårlig pasform – ren glæde. Engang havde jeg kaldt det overfladisk og en ligegyldig hobby. Spild af tid og penge. Jeg er blevet så meget klogere, og har lært, at det handler om mere end som så.

 

 

8

 • Hi hi, nikker meget samtykkende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Dine børn har simpelthen sådan noget fint tøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte B

  Jeg var også helt vild m det der vikinge tøj. Men uhh det er dyrt. På den anden side, så er den store begyndt på mærketøj. Og det er dælme også dyrt!!!
  Glædelig bag-jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak og i lige måde. Og ja, billigt er det ikke. Heldigvis synes jeg rent faktisk man får noget for pengene – det holder dælme godt! Pyha, frygter lidt når den tid kommer, hvor mine også får en mening om deres tøj…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede heller ikke det kunne være så fedt at shoppe til ens børn, men det er det!!! Og det er nemmere at finde noget der passer dem end en selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nemlig! Derfor er det også så nemt og bekvemt at shoppe hjemmefra. Det kan jeg ikke til mig selv – der er min krop altså for utilregnelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, jeg har det præcis ligesådan! Jeg er kun nået til at være over halvvejs i graviditet nummer 2.
  Jeg køber meget tøj til både min bavian og den kommende baby. Af hensyn til pengepungen er det dog primært trendsales og udsalg der får mit besøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tillykke med graviditeten! Og hurra for både udsalg og trendsales. Jeg køber absolut heller aldrig de dyrere mærker, hvis de ikke er sat ned eller er brugt. Det kan ikke betale sig. Slet ikke, hvis man også gerne vil bruge penge på andre ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Julen 2012