Flying Superkids

Stik mig et Bønnebord

Solen skinner i min by. Den skinner fra en skyfri himmel, og det har jeg tænkt mig at gå ud og se nærmere på. Også selvom jeg egentlig er smuttet tidligt fra mødrehygge, for at kunne bestille en sofa. Men seriøst, hvem kan tage sig sammen til at flytte sovende baby fra barnevogn til autostol, for at køre 7 km til Fyns største trafikkaos, for at bestille en sofa, som man alligevel skal vente flere uger på at få, og som man allerede har udskudt en uge, af samme grund?! Ikke mig. Og skulle der gemme sig en venlig Bønnebordsejer, som gerne vil af med det, så hav gerne mig i tankerne, ik’?!

1

  • Hejsa. Du har skrevet en kommentar på min blog til de billeder af dinosaur-øreringe, som min kæreste har lavet. Og ville lige sikre dig, at du har set mit svar, så jeg skriver også her – men han sælger dem til 75 kr. plus porto, hvis du skulle være interesseret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flying Superkids