"Vigtig viiiiiden, ligegyldig info"

Googleren

Stort barn. 4022 g., bum! Det er den melding, en ekstra scanning og to kloge hoveder har givet mig. Så er det måske en aaaanelse svært at finde føde-glæden frem. Og så er det, jeg glæder mig over mine manglende matematikevner, som gør, at jeg ikke er i stand til at regne ud, hvor stor sådan en krabat så kan nå at blive på (under!) to uger.

Status pt.: Kommer krabaten ikke frivilligt ud indenfor de næste (små!) tre uger, må han få det på den hårde måde = kejsersnit! Den melding har aktiveret “vanvids-surferen” i mig, og jeg har nu googlet forlæns og baglæns: “Sætte fødsel i gang”, “igangsætte fødsel + selv”, “barn ud + nu”…

“Man skal bare spise en ve-kage”, “gå op og ned ad trapper”, “spise stærk mad”, “cykle en tur” og bla. bla. bla. Disse råd har jeg hørt 100-vis af gange, og var sådan set begyndt at glæde mig til kagen, og så viser surferiet, at alt dette bare er løgn. Nonsens. Myter. Børn kommer når det passer dem. Jeg vil sætte mig til at vente i sofaen. Måske alligevel med kage.

Stor mave til stort barn – jeg kan heldigvis stadig ane mine ben

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Vigtig viiiiiden, ligegyldig info"