Sydens (kunstige) sol

Fleecesæt med flere funktioner

Her til aften oplevede jeg en brand på nært hold. Heldigvis, ikke af den rigtige slags, men det føltes næsten sådan. Jeg havde lagt Kongens fleecesæt fra Reima klar, fordi jeg – for 20. gang – ville forsøge at knipse et par billeder af ham i det. Det er svært, skulle jeg hilse at sige. Både fordi knægten som oftest mener, at det er vejr til sommerjakke, og fordi han konsekvent er imod alt, der indebærer, at jeg tager billeder af ham.

Gemalen reddede mig på målstregen. Da det så aller sortest ud, og Kongen havde nået sit “nej, sagde jeg!”, begyndte Gemalen nemlig at råbe: “Brandmand Sam, du er nødt til at tage dit brandmandstøj på! Computeren brænder!”. Og så kom fleecesættet på i en hujende fart. Inklusiv gummistøvler og sydvest. En børnestøvsuger som brandslange.

Så det kan godt være, at fleecesættet er ment som ekstra for. F.eks. under et sæt regntøj. Men her hos os, har sættet bestemt også andre anvendelsesmuligheder. Da Kongen var færdig med at slukke “branden” tussede han stadig rundt i det, og omdøbte det herefter til et “hyggesæt”. Brandmand Sam har også brug for pauser, at forstås.

Bonusinfo: Vi har på kolde og våde dage brugt sættet under regntøjet. Fleecen er vildt blød og let, og den kan sagtens holde Kongen varm udendørs, når regntøjet bruges som “skal”. På samme vis, kan fleecen bruges under flyverdragt. Du kan klikke det hjem lige her (det er fleecesættet med både jakke og bukser – “Basil”): www.reimashop.dk 

IMG_5635“Brandmanden” i aktion.

IMG_5617

“Brandmanden” hjælpes i tøjet

 

IMG_5619

Træt “brandmand” efter aftenens arbejde.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydens (kunstige) sol