Oldemorhånd

Oprør mod….

..alt for pæne fotos! Har bidt mærke i, at ALT for mange bloggere lægger VIRKELIG fine billeder ud på deres blogs. Øv. Misundelig er, har jeg hørt, en meget grim ting, men når man ikke selv har knækket “foto-koden” endnu, så er det da lidt øv. Når man selv er en af dem, der er ca. 5 min. om at tage ét billede, for at finde det rette motiv. For derefter at konstatere, at billedet er sløret, rystet eller at motivet er løbet væk (som oftest min søn…). Og når man trods timevis af forsøg, klikken frem og tilbage og utallige kopper te, stadig ikke kan finde ud af at beskære billeder. Dumt.

Jeg var SÅ meget bedre til at tage billeder da jeg barn. Dengang fotoalbummet var fuld af “opstillingsbilleder”. Et billede af alle mine Barbie-dukker, et billede af min seng, mit skrivebord og en stol. Et billede af nysorterede glansbilleder. Et billede af min mor der rører i en gryde og min søster foran sin reol. DET var tider. Ok, der var også lidt startproblemer, så som den pegefinger der ses på albummets første 40 billeder. Men pyt. Dengang havde jeg flair for det. Hold fast, hvor jeg savner “opstillingsbilleder” anno 1995 og hold fast, hvor er jeg bare gennemsyret misundelig…

Yes! Et “opstillingsbillede” anno 2012. Love it!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldemorhånd