50% julestemning

Kom og se!

Jeg har en grim juledekoration. Helt vildt faktisk. Den ene blog efter den anden viser smukke billeder af perfekte dekorationer i perfekt pyntede hjem, gerne tilføjet en DIY (det var jeg så 14 dage om at gætte, hvad betød…). Der kan jeg slet ikke være med. Jeg har i stedet et billede af en vanvittigt grim og kasseret dekoration og et af en der bare er grim, men dog alligevel i brug. Kun fordi jeg længe har stresset over manglende køb af ler, så nu SKAL det dælme bruges. Om det så er grimt eller ej.

Og også fordi jeg er mor. I mit hoved, kan man ikke være mor og ikke have en juledekoration. Sådan er det bare. Lige så vel, som man heller ikke kan være mor, og ikke have en symaskine. Der var min idé omkring juledekorationer da heldigvis noget billigere at leve op til, end idéen med symaskinen var det.

Normalt overdynger jeg dekorationen med paddehatte, kogler, glitter og glimmer. Det har jeg lært at lade være med. Både fordi jeg har bidt mærke i, at folk har undladt at kommentere rædslerne og fordi jeg har stirret mig blind på smukke billeder på krea-blogs. Derfor messede jeg konstant: “Less is more!” i dag, for ikke at overdrive i bedste “Fars fede juleferie” stil.

Det mærkelige er, at jeg bl.a. er billedkunstlærer og dermed ikke burde lide af “krea-fobi”. Men ok, lige præcis juledekorationer er ikke en del af pensum. Heldigvis!

OMG!

Jeg burde nok have afsat mere end 7 min.

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% julestemning