Hvaaaa'....

Den dårlige cocktail af sure børn og fotograftur

Vi har fået taget nogle skønne billeder af en fotograf. Ren idyl, med den grønne skov som baggrund og os fire glade hoveder, slentrende, løbende, hoppende og hængende. Alle kommenterer billederne med et: “I ser bare SÅ glade og lykkelige ud!”. Den kommentar giver mig lyst til at sende fotografen 50 specialøl og ligeså mange knus. For det var vi ikke. Den dag. 50 % af os startede glade og lykkelige (Manden og jeg), men endte hurtigt med at blive trukket ned i sølet af de resterende 50%, som lige den dag, var skiftevis sure, gale, råbende, skrigende, klynkende og bævende.

Thumps up og respekt herfra til den fotograf, som formåede at fange de moments, hvor børnene kun var bævende, og som fik dem til at se (ok) glade ud, og for at undgå at forevige de moments, hvor skiftevis Manden eller jeg enten bedende eller snerrende, lovede guld og grønne skove og kæmpe is, hvis bare de #¤%#¤% billeder kom i kassen!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvaaaa'....