På skjul i Rema

Forbrændt fod

Ok, jeg har en svaghed for at se “De Unge Mødre”. Det er min tv-last. Men at det ligefrem skulle koste mig en eller anden grads forbrænding på min fod, havde jeg ikke regnet med. Bare fordi jeg stod med en kop the, og Manden råbte: “Nu starter det igen!”, og jeg så blev så ivrig for at nå ned til fjernsynet, at jeg snublede ind i en skammel, og spildte skoldhed the over min fod. Av, skulle jeg hilse at sige. Av.

IMG_0497

Og så kan man ikke engang se der, hvor huden er boblet op. Ad.

 

2

 • Åh gud. Det ser slemt ud 🙁 Jeg elsker også at se De unge mødre, men er desværre for træt pt. – kommer det ikke først klokken 21? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ha ha ha, jo. Og slutter først kl.22. Jeg giver dig ret – det ER faktisk sent 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På skjul i Rema