Verdi by night og kondisko

Hvad laver jeg?

Det er sådan ca. det spørgsmål Kongen stiller os oftest. I går stod han f.eks. med en pind, som han satte mod nogle bøger i en reol, mens han spurgte: “Hvad laver jeg?”. Det er sgu et godt spørgsmål, tænkte jeg, men det kan man jo ikke svare, så jeg forklarede tålmodigt, at han satte en pind mod nogen bøger. Andre gange stabler han legetøj, leger med biler eller hopper. Hvad som helst. Spørgsmålet passer ind, hvor som helst og når som helst. Synes han. Jeg håber han med tiden dropper det. Er ikke sikker på, at det bringer noget positivt med sig under en eksamen, køreprøve, date m.m.

spørgsmålstegn

2

 • Det er skægt, at han er i tvivl om, hvad han laver:) Herhjemme er spørgsmålet ‘hvad laver mor/far/manden/lillebror etc.’, hvilket umiddelbart giver lidt mere mening (selvom man jo kan se, hvad vi laver for det meste og svaret derfor bliver spørgsmålet vendt om, som ‘ja, hvad laver mor/far/manden/lillebror’) omend det ikke er ligeså sjovt at svare på. Hvordan reagerer han, hvis du siger noget forkert? For nogle gange er det sgu svært at svare på, hvad pokker de laver, de to-årige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Ja, det er lidt skørt…Vi får også ofte spørgsmålet om, hvad hinanden laver. Som udgangspunkt er “far” så på arbejde, så snart han ikke er indenfor synsfelt. Hvis vi svarer noget forkert, siger han faktisk bare: “Næææ, mig…..”, og så forklarer han hvad der foregår. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdi by night og kondisko