Pennevenner

Roger over and out

Sådan, så har jeg brugt de 20.000. Her tænker jeg ikke på penge, men på ord. Læste engang, at kvinder bruger ca. 20.000 ord om dagen, mens mænd bruger 7000. Jeg ved ikke om tallene passer, men jeg ved, at de fleste mænd jeg kender, taler mindre end mig. Da jeg mødte Gemalen, var jeg imponeret over, hvor få ord det lykkedes ham at bruge pr. dag. Overvejede de første par uger om han sparrede dem op. Det gjorde han ikke. Efter lidt tid, kom dansklæreren op i mig, som rådede ham til at uddybe. Forklarede, at det var gabende kedeligt at lege “100 spørgsmål til professoren”. At han umuligt kunne svare: “Ja, det er noget værre noget, hva’?!”, med kækt smil om munden, til alt hvad jeg sagde. Nu har Gemalen lært at snakke på ny, og min indre interviewer kan – som oftest – holde fri. Om man så kan uddybe for meget? Naaahaaaaj.

Kongen snakker som en gal. Også når han ikke har noget at sige. Eller når man egentlig helst vil have han lader være, fordi man ikke gider falde i snak med samtlige mennesker i køen i Rema. Krabaten grynter og uuuuh’er. Særligt mellem kl. 19.30 og 00.30. Han skal klart arbejde på, at få brugt de 7000 noget før. I dag har jeg ikke flere ord tilbage. De er snakket op hos veninde og fordi mine forældre var forbi, og derefter en fra mødregruppen + mand og barn. Roger over and out.

Ja, hvad er egentlig årets ord? Swaaag!?

8

 • Jeg har et bud på årets ord som mindstemanden leverede den anden dag…. Ipad i flertal er Ipadder (udtalt Ipatter) hvis du spørger ham, du og kalder det nok Ipads but who cares!! Det andet er da noget sjovere eller hva’!!?? 🙂

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=27WufdasQYs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var en gang til et foredrag med den kloge og ganske underholdende hjernelæge, Peter Lund Madsen. Han forklarede om grunden til, at kvinder siger så mange flere fyld-ord end mænd. (Det må være andre kvinder.. Jeg siger kun relevante ting. Altid. *host*) Men det er efter sigende noget der stammer tilbage fra stenalderen; kvinderne gik hjemme i hulen med alle ungerne, og småsnakkede om alt det praktiske hele dagen. Mændene gik på jagt – og dér skulle man helst være stille. Ganske interessant – men det kan ikke anbefales at informere sin gemal om dette… Man hører for det lige siden :-O
  Apropos årets ord: Jeg tror også det er swag.. Men tør ikke sige det højt mere i angst for flere suk og lynende øjne fra 1 stk. pinligt berørt 16 årig 😉
  Tak for kigget på din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Selv tak – håber du har lyst til at vende tilbage 🙂 Det lyder rigtig interessant – Peter Lund Madsen er en klog mand. Men det er, som du skriver, ikke info min mand har godt af at høre! Hihi, kan lige se din 16-årige for mig. Men hey! Hvorfor må en mor ikke sige swaaaag?! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • En mor må ikke sige swag, når hun er 38 og har rynker og ikke forstår hvad det betyder (?)
   Det er nemlig ornli syygt nederen, duh!!
   -Derfor. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Nej, du har ret…teenagere er sgu så kedelige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pennevenner