Jeg har et Casio-ur - stik den!

Læsehesten skal vækkes – NU!

(Gode) grunde til, at jeg ikke får læst i min bog:

1: Jeg er træt.

2: Når Krabaten sover, kaster jeg lidt rundt med rodet i huset, spiser mad, der kan spises med begge hænder, spæner af sted med barnevognen, i håbet om at opnå mindre gyngende krop, eller voldtrykker “opdatér”, mens jeg stener på antallet af followers på Bloglovin’.

3: Jeg er træt.

4: Bogen fangede mig ikke i starten. Der stod ord som: Lædermappe, portfolio og sagsforløb.

5: Ammehjernen har pt. taget livet af min indre læsehest, og kræver letfordøjelig underholdning, serveret på et sølvfad. Helst.

Hej, hej, så prøver vi igen!

2

 • Lydbøger? Så kan du gøre det hele samtidig. Jeg er også i gang med læsning. Men det er faglitteratur (gisp). På engelsk (dobbelt-gisp). Især når jeg godt kan genkende punkt 1 og 3. Nå ja og 2 og 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Har aldrig prøvet lydbøger før…har en idé om, at det ikke er noget for mig. Kan godt lide hyggen i at sidde med bogen selv – og så går der nok også lidt dansklærer i den. Sådan noget med at presse læsetempoet op osv 🙂 Mega-gisp til engelsk faglitteratur! Sejt, du kan, med to små krudtdrenge i huset!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har et Casio-ur - stik den!