Panik-indlæg

Krabaten kom….

…men det var ikke frivilligt. Det bliver et elendigt indlæg det her, så er det sagt. Jeg befinder mig nemlig lige nu i en boble af babylykke og morfin. Og den har jeg befundet mig i siden kl. 15.00 i går,juvre jeg hørte Krabatens dybe røst for første gang.

Det tegnede ellers ikke så godt – jeg var sat på til Kl. 11, men blev hele tiden udskudt. Derfor ved jeg nu, hvordan det føles at faste i 14 timer. Don’t do it. Det hele er gået godt – jeg fik hylet, panikket og rystet mig gennem kejsersnittet og kunnen ikke være mere lykkelig lige nu. Præcis som det skal være. Krabaten vejede i øvrigt 4115 og er 55 lang. Og så har han det sejeste sorte hår – en rigtig Italiano.

Er rigtig glad for jeres krydsede fingre – er sikker på, at de gjorde, at jeg ikke begyndte at råbe.

Tag jer i øvrigt ikke af mærkelige ord og tastefejl – har skrevet på en IPad, og den lever desværre sit eget liv…

16

 • Kirstine

  STORT tillykke!! det var da skønt han endelig kom ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow…og TILLYKKE…!!!
  Håber det var mindre overvældende snit end sidste gang…og det er lidt fabriksagtigt mht. kejsersnit, har jeg hørt.
  Ej…sidder og savner duften af baby. Lucky you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – det er SÅ skønt at det er overstået. Og ja, duften og følelsen er fantastisk. Føler mig ret lucky lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med den (store) lille fyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort, stort tillykke!! Håber alt gik som det skulle og at forestillinger om skalpeller og blod m.m. ikke var så slemme som frygtet. Det er med en smule misundelse at jeg læser dit indlæg. JEG VIL OGSÅ HA’ DEN FØDSEL OVERSTÅET NU!!!! :/ Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   For at være ærlig, så var jeg rædselslagen under hele operationen – og så er jeg bare SÅ let nu! Kan godt forstå du bare gerne vil have det overstået. Det kan jo være helt stressende at gå og spekulere over den forbandede kommende fødsel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh:-) Tillykke med en ny og dejlig bebs! Er glad for at høre, at det er gået godt. Kh K 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Mange tak – det er bare så dejligt! :-)Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ny lækker bebs:-) Dejligt at høre at det gik godt 🙂 PS: beklager hvis du får dobbelt op på min kommentar … Jeg er i tvivl om jeg fik den første sendt afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham 🙂 Godt nok en halv-stor krabat, men dejligt at høre, at det gik godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak – ja, helt lille er han i hvert fald ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med “Krabaten”! 🙂
  Skønt for dig at det endelig er overstået, syntes selv at ventetiden 2. gang var frygtelig, gik hele 11 dage over tid, heldigvis valgte hun selv at komme ud.
  Håber du kommer dig hurtigt over “operationen” og bare nyder det “lille” vidunder. Der er ikke noget mere fantastisk end nyfødt lækkerhed og den helt specielle duft…… åhhhh kommer da helt til at savne den første tid nu 😉

  Kærlige tanker Stinne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tusind tak! Åh, lyder som ren tortur at gå 11 dage over tid. Alt for meget man kan nå at spekulere på den tid. Og nej, der er virkelig ikke noget mere fantastisk end nyfødt lækkerhed – jeg nyder det virkelig! Det lyder som om du er nødt til at få én mere 🙂 Kh Bettina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panik-indlæg