Nede med de fede

Penicillin og sofakig

Og hvad laver man så på sådan en dag, med minus voksne til to børn? Eller, selvfølgelig var vi begge hjemme, men ikke 100 % tilstede. Begge sløve, penicillindopede og med synkebesvær. Jamen, man tager da ud og ser på sofaer! Selvfølgelig! Så det gjorde vi. Tog først en “langsom starter morgen”, med TV i halvandenmandssengen, skuddueller og modellervoks. Dernæst besøg i tre forskellige møbelbutikker. Købte ikke en sofa, men så et par stykker vi overvejer nu. Eftertænksomhed var ikke en mulighed på stedet, da den ene konstant var optaget af at slæbe monstertung Krabat i autostol, mens den anden gik kapgang efter løbende Konge, der råbte: “Mig løber væææk!”, mens vi begge prøvede at udstråle ro og “I skal ikke komme her og tro, at vi ikke har styr på vores søn!”.

Til aftensmad, blev Manden og jeg enige om take away. Det gør vi ellers stort set aldrig, da vi begge er et par hunde efter nøglehulsmærkede retter, men er man skudt af på penicillin, bliver den normale dømmekraft sat ude af spil. Café burger fra Chino på Rewentlowsvej. Med bådkartofler. Udsat for kærlig friturebehandling. Hold fast, hvor smagte det bare godt. Café Chino, vi to er ikke færdige med hinanden!

IMG_0492

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nede med de fede