Klimaamok og sejt Reimasæt

Forældreorlov og flotte efterårsstøvler

Forældreorlov er genialt. GENIALT! Fordi jeg arbejder som lærer, og dermed har fundet det lettest at slutte mine barsler ved skoleårets begyndelse, har jeg en god rest tilbage. Den rest bruger jeg nu, og fik jeg sagt, at jeg elsker det?!

Kongen og Krabaten holder fridage, og når de er i vuggestue og børnehave har de korte dage. Det er en sand fornøjelse at gøre brug af institutionerne af lyst og ikke af nød. Jeg mener, nu er de der kun for at lege, og i et overskueligt tidsrum, som gør, at vi efterfølgende stadig har god tid til…ja, at have tid. Det giver bare SÅ god mening, at man som forælder til mindre børn, lægger mere tid i hjemmet. Og med dem. Nå, det er vist en anden diskussion.

På mange af føromtalte fridage, har vi været udendørs og nydt det milde, men alligevel fugtige, vejr. For tiden bruger Krabaten derfor stort set ikke andet fodtøj end hans efterårsstøvler, som vi kalder dem. Støvlerne, http://www.reimashop.dk/Kategorier/Reima/Fodt%C3%B8j/Sko-og-st%C3%B8vler/Reimatec%C2%AE-sko/Reimatec%C2%AE-sko-Wetter/p/569145A-9990, er vandtætte og med skinforstærkninger. Derudover er de skridsikre og med refleksdetaljer. At de er skridsikre er jeg specielt glad for, da Krabaten elsker at klatre. Selvom vores gyngestativ for tiden er lidt glat pga. vejret, kan han sagtens stå fast i støvlerne. Når han har løbet og leget i vores tilnærmelsesvist meterhøje græs (vi har endnu ikke affundet os med at skulle slå græs i november måned…), er hans fod alligevel varm og tør efterfølgende. Støvlerne passer sig kort sagt perfekt til årstiden, og så er de også voldsomt søde at se på.

IMG_7215[1]

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klimaamok og sejt Reimasæt