Hurra, for læderbryllup!

Sko og for store sko

Sko er ikke bare sko her i huset. Kongen har alverdens meninger om, hvad det rette fodtøj er. I virkeligheden nok mest om, hvad det ikke er. Krabaten er, ind til videre, noget mere samarbejdsvillig. Måske med en lille forkærlighed til sko, frem for vinterstøvler. Med vejret i mente, forstår jeg ham godt.

Kongen går mest i kondisko nu. Krabaten i fine lædersko. Reima har sendt et par virkelig fine sko til Krabaten, som ville egne sig aldeles perfekt til denne årstid. Skoene starter ved str. 24, og de er desværre lidt for store til ham. Og lidt for små til Kongen. Håber på, at han passer dem til efteråret, hvor jeg også tænker, de vil være gode. Sååå…ikke så megen anmeldelse herfra endnu, men pæne og slidstærke ser de ud. Og så kan jeg læse mig til, at de er vandtætte, har skindforstærkninger, refleksdetaljer og skridsikker ydersål. Fik jeg sagt, at de er pæne?!

Skoene kan købes lige her: http://www.reima.fi/da/indsamlingen/fodtoj/sko

569145A-9990_1

Billedet er lånt fra www.reima.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra, for læderbryllup!