Vinderne er...

Om frygtløse børn, forår og en forsvunden kat

Forleden eftermiddag skinnede solen. Ja! Den skinnede. Jeg lavede derfor den eftermiddagsmanøvre, som  hedder: Børn-ud-af-bilen-jakker-af-eftermiddagsmad-serveret-overtøj-på-igen-og-ud-ud-ud-i-haven”. Det lyder umiddelbart nemt. Det er det ikke, når Krabaten er en (temmelig) bestemt herre, som har et seriøst problem med at få overtøj på. Og også af, for den sags skyld. Heldigvis, sprang mine trommehinder ikke. Jeg frygter lidt, at det kunne blive aktuelt en dag.

Det er altid en succes at være i haven. Kongen og Krabaten kan være nok så eftermiddagstrætte/sure/sultne/freak-show-agtige, men går vi i haven, så sker der noget. Ren magi. I haven kommer jeg til gengæld på prøve. Fordi jeg er den slags mor, som tror (og ved!), at alt er meget, meget, farligt. Og som for længe siden, særligt i takt med utallige skadestuebesøg, har opdaget, at mine børn åbenlyst ikke har arvet min fornemmelse for farlige ting. Og hvordan man undgår dem. Jeg forsøgte derfor hele tiden at sætte gang i klassikere som “gemme” og “fange” (ingen højder=perfekt), men Kongen var mere til vanvidssørøverleg i toppen af et gyngestativ eller noget med at klatre (alt for) højt op i ALT. For der var også liiiige en ting med en kat som var blevet væk, og som skulle findes. Jeg kan tilføje, at vi ikke fandt den. Det gjorde en af nabokonerne tilgengæld, for hun var kommet til at køre den ned, og kom med rødrandede øjne og afleverede den i dag.

Mens vi legede i haven, spurgte Kongen utallige gange om, hvorvidt det var blevet sommer. Sol er som bekendt lig med sommer. Begyndende forår er fantastisk. Det synes jeg særligt, ind til det øjeblik, hvor jeg får halsbetændelse, hvilket jeg har udviklet en ret træls tradition omkring. For det ER svært at klæde sig på i denne tid. Derfor blev jeg temmelig glad, da Reima sendte Kongen en mellemsæsonflyverdragt. Genial opfindelse. Vinterflyverdragten begynder at blive for varm, og så det altså smart med sådan en sag. Kongen bevægede sig frit og let i den, den holdt ham varm og han syntes den var sej. Og så vejer den ingenting!

Tjek den ud på:

http://www.reimashop.dk/Kategorier/Reima/Overt%C3%B8j/Flyverdragter/Flyverdragter/Flyverdragt-Vasna-Kiddo/p/520108-6737

Dragten får den varmeste anbefaling fra både Kongen og jeg!

IMG_3376[1] IMG_3372[1] IMG_3366[1]

Nederste billede var vist et forsøg på at se farlig ud 🙂

2

 • Har I så kun 1 kat tilbage? Eller har I anskaffet jer en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Kun én. Og jeg er tilbøjelig til at sige, at det er alt rigeligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne er...