I øjeblikket undrer jeg mig over...

Jul i Odense

Julen varer lige til påske, og for os starter den også tidligt. Kongen sov 21.30 i går og vågnede alligevel før 6. Han siger ikke det er julens skyld, men det tror jeg det er. I over en måned har folk omkring ham (også os) snakket om juleaften, nisser, julemænd, juletræer osv. No wonder, hvis han er kørt op nu. Det kunne godt blive en af de dage, hvor man skal træde varsomt, for ikke at sætte gang i den slags brok og hyl, som kun en tre-årig kan præstere.

Krabaten sover endnu. Lykkeligt uvidende. Han har vist ikke den store mening om juleaften endnu. Men hvis han vidste, at han skal mæske sig i fed mad senere, er jeg sikker på, at han ville glæde sig helt op til skyerne.

Det gør jeg. Jeg elsker jul. Det eneste sørgelige er, at denne dag er afslutningen på årets hyggeligste måned. Send mere jul. Og mere december. Tak.

Og kan I nu have en dejlig en af slagsen – både jer og jeres familier!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I øjeblikket undrer jeg mig over...