Fødselsdagsønsker til dreng

Fødselsdag og fleece

Når der i barndommens vennebøger stod: “Hvad er din yndlingsårstid?”, svarede jeg altid: Efterår!!! (gerne med mange udråbstegn efter). Dette havde én klar årsag – min fødselsdag. Intet andet.

Nu er der aldrig længere nogen, der beder mig om at udfylde deres vennebøger. Men jeg elsker stadig efteråret – og min fødselsdag. I går var jeg endda så heldig, at blive fejret i sommerhus. At blive vækket af syngende mand og børn (arh, ok, Krabaten var måske ikke heeelt syngende, men…), at fortære lækker morgenmad og derefter inspicere Birkegaardens flotte haver på jagt efter en ægte skat. At gå rundt mellem de mindst børnevenlige og ret så fuldesyge græskarmænd, jeg nogensinde har set (den slags, der er smurt ind i “opkast” bag en indhegning af dåser). At spise store stykker lagkage og proppe sig med chokoladeknapper til tungen blev multifarvet og maven tyk. Fødselsdage holder stadig. Det gør de bare.

Ud over min fødselsdag, byder efteråret også på andre plusser. De smukke blade, tusmørket, som giver grønt lys for stearinlys og varm kakao, og perfekte løbetemperaturer. Men, men, men. Apropos temperaturer: Hvorfor skal det være så hulens svært at klæde sig – og ikke mindst sine børn – på?! Og hvorfor skal det i det hele taget være så svært, at give Kongen og Krabaten overtøj på?!

I går skinnede solen, så Kongen mente ikke, det var jakkevejr. Kompromiset blev fleecen fra Reima. Den gik kun, fordi vi kaldte den en TRØJE. Fleecen og Kongens aktivitetsniveau klædte hinanden godt. Den var absolut ikke en stopklods da han “fældede træer”, sprang frygtløst ud fra alt over en højde på 50 cm, løb, trillede og tumlede, og sidst men ikke mindst, så var han lun og tør, på trods af flere styrt i fugtigt græs.

IMG_2098IMG_2094IMG_2100IMG_2086Bonusinfo: Fleecen kan knappes indeni nogle af Reimas flyvedragter. Det er da ret smart! Og hvis man lige står og mangler sådan en afsindigt blød fleece, som i øvrigt sidder godt på en lille spirrevip som Kongen, kan den købes her: www.reimashop.dk

Min familie og jeg er Reimas danske testfamilie.

5

 • Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Bare mine unger gad gå med fleece, men så snart de bare ser stoffet så stejler de. Suk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Jeg kan egentlig godt forstå dine unger – jeg er personligt heller ikke så vild med det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Og tak, selvfølgelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsårstid er ikke efterår, men kan godt lidt savne vennebøgerne. De var så hyggelige at udfylde!
  Og tillykke til dig, som åbenbart også er et Oktoberbarn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • familiendanmark

   Tak 🙂 Ja, det var simpelthen så hyggeligt. Der kunne gå timer med at spekulere over “bedste lærer”, “bedste ven” osv…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker til dreng