Facebook og opdateringer

Bloggen har fødselsdag

“For et par dage siden var det bloggens fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaaa!”. For et år siden var jeg bange for, at mine hjerneceller ville fordufte én for én, mens jeg ventede på Krabatens ankomst. Og at jeg fremover kun ville vaske gulve og lave mad. Derfor “fødte” jeg bloggen. Gulvene er blevet vasket to gange siden og maden står Gemalen for. Angsten er irrationel, siges det.

Egentlig vil jeg bare sige tak for, at I er der. Tak for jeres kommentarer. Jeg er sløv til at få svaret på dem, men det bliver de ikke mindre betydningsfulde af. Til nye læsere: Følg mig gerne via Bloglovin’ ikonet i øverste højre hjørne.

I er sgu så søde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook og opdateringer